Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vizsgaidőszakban 1-1 hét...

Vizsgaidőszakban 1-1 hét alatt fel lehet úgy készülni, hogy kettessel átcsússzon az ember?

Figyelt kérdés

Ítélkezést nem kérek, nem nagyon tanultam ebben a félévben. Klinikai depresszióval küzdök, sokszor a fürdés is nehezemre esik. Most kezdek észbe kapni, hogy nem lenne jó megbukni, mert az mélyebbre nyomna. 6 tárgy, 5 vizsga lesz , ebből 4 teszt, 1 előadás bemutatása. A maradék tárgynál beadandóra kapunk ajánlott jegyet.

A beadandót megírattam mással. Maradt 5 tárgyam. Fel lehet rájuk készülni 1-2 hét alatt? Kioktatást nem kérek, így is elég nehéz a helyzetem, mikor az akaraterő legkisebb szikrája is hiányzik belőlem.

nov. 21. 22:30
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

#20 Már nem lehet passzíváltatni. Ezt akár csalással is, de megcsinálom. A következőn majd elmegyek passzívra. Vannak az életnek olyan pillanatai, amikor nem az egyenes utat választják az emberek, hanem segítenek magukon. Nem az egyedüli és nem is az utolsó vagyok.

Gondolj, aminek akarsz. Nekem lesz diplomám, ennyi elég lesz.

nov. 22. 21:02
 22/24 anonim ***** válasza:
65%
#22 az lehet, gerinced viszont nem lesz.
nov. 22. 21:10
 23/24 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, a diploma a te életedben lópikulát nem ér majd, ugyanis tudás nem lesz mögötte. Büszke lehetsz magadra, meg a családod is, nyilván ők is arról álmodtak, hogy egy becstelen senki lesz belőled.
nov. 22. 21:41
 24/24 anonim ***** válasza:
69%
Nem baj, apuci megmenti azzal hogy dolgozhat a családi cégnél. Szánalmas.
nov. 22. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!