Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vizsgaidőszakban 1-1 hét...

Vizsgaidőszakban 1-1 hét alatt fel lehet úgy készülni, hogy kettessel átcsússzon az ember?

Figyelt kérdés

Ítélkezést nem kérek, nem nagyon tanultam ebben a félévben. Klinikai depresszióval küzdök, sokszor a fürdés is nehezemre esik. Most kezdek észbe kapni, hogy nem lenne jó megbukni, mert az mélyebbre nyomna. 6 tárgy, 5 vizsga lesz , ebből 4 teszt, 1 előadás bemutatása. A maradék tárgynál beadandóra kapunk ajánlott jegyet.

A beadandót megírattam mással. Maradt 5 tárgyam. Fel lehet rájuk készülni 1-2 hét alatt? Kioktatást nem kérek, így is elég nehéz a helyzetem, mikor az akaraterő legkisebb szikrája is hiányzik belőlem.

nov. 21. 22:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

A szégyen az, hogy mással íratsz meg feladatot. Ez előirányozza, milyen morális adottságaid vannak. És ha ezt nézzük, akkor nem is tudom, mennyire releváns, hogy meg tudod-e tanulni, hisz ha nem fogod, akkor írsz puskát.

Meg lehetne, depr. ellenére is, de ez alázat és morális tartás kérdése leginkább.

nov. 22. 06:18
 12/24 anonim ***** válasza:
10%
nemzetközin kb egy nap /tárgy alatt is, full könnyű büfészak.
nov. 22. 06:48
 13/24 anonim ***** válasza:
55%

#12 sajnos igazad van.

Kérdező te nem depressziós, hanem hisztis vagy, és még csalsz is. Azért egy egyetemre járó felnőtt emberben lehetne ennyi jó érzés, hogy nem mással végezteti el a feladatát. És ez a szak nem egy agysebészet, minimális ráfordított energiára lenne szükség. Mi az, hogy fürdeni is nehezen tudsz?

Ha ennyire gáz lenne a helyzet, akkor gyógyszeresen kezelnének.

Másrészt aki annyira rosszul van az nem ilyen támadó mint te, hogy ne ítélkezzünk, és miért lényeg ez meg az

Nem lehetsz magadra büszke

nov. 22. 07:21
 14/24 A kérdező kommentje:

#14 Nem állok vitába. Amikor se fürdeni nem tudsz, azon is hónapokat halogatsz, hogy elmenj egy szolgáltatásra, egész nap sírsz, öngyilkossági gondolataid vannak, az nem lustaság, hanem depresszió. És igen, megíratmással, mert tisztában vagyok a képességeimmel, de jelenleg nem tudom kihasználni őket, ami miatt nem akarok évet veszteni. Írtam már ilyet máskor, jó az agyam, képes lennék rá, ha nem lennék ilyen állapotban. Soha a büdös életben nem fogom hasznát venni amúgy sem egy tanulmány megírásának, nekem csak a papír kell.

Az ilyen emberek miatt, mint te meg te, viszont látható miért tart ilyen alacsony Magyarország empátiás szintje. Nem bíztatjuk, hanem rúgjuk a földön fekvőt. Gratulálok! Most simogasd meg a kis fejedet, biztos nagy embernek érzed magadat!

nov. 22. 08:26
 15/24 A kérdező kommentje:
Ja, és honnan veszed, hogy nem önszántamból utasítom el a gyógyszert? De, hidd el, kezelnének vele, tették is, de mellette meghíztam (azóta is lefogyasztottam magam 45kg-ra és rettegek a hízástól, rémálmaim vannak abból a korszakból. Nem menstruáltam a gyógyszer mellett, ágyba vizeltem).
nov. 22. 08:28
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem írni nem tudok, én is látom az elgépeléseket, hanem még dolgozik bennem az éjszaka bevett Rivotril (azt olykor beveszem, ha nem tudok aludni.)
nov. 22. 08:29
 17/24 anonim ***** válasza:
55%

Nem győztél meg kérdező, ez nem magyarázat semmire.

"Magyarország empátiás szinte" kifejezés nem létezik. Nehéz elhinni hogy olyan jól menne alapból ez a szak, ha fogalmazni sem tudsz normálisan.

Ha pedig elutasítod a gyógyszert amikor szükséged lenne rá, akkor magadra vess.

Ezzel a hozzáállással, hogy a papír kell, nem fogod sokra vinni az életben. És mit kezdesz a papírral ha meglesz?Elárulom, nem leszel tőle boldogabb ember.

Egyébként pedig senki nem rúgott beléd, kiírtál egy kérdést, és válaszokat kaptál rá. Ez az oldal erre való

nov. 22. 08:42
 18/24 A kérdező kommentje:

#18 Családi cégnél fogok dolgozni. Most sem kéne a papír, dolgozhatnék már. Azt csak magam miatt csinálom. Ha kijövök ebből a szarból, akkor aktívan fogom folytatni a tanulást, nem másra támaszkodva. Jelenleg is csak az állapotom miatt nem dolgozok.

Te sem győztél meg, az empátiás készséged nulla, a depresszióról meg fogalmad sincs, ahogyan arról se, hogy miként kell szólni egy ilyen emberhez. Az elbagatellizálás a legundorítóbb módszer.

Mellesleg mindig színötös voltam, agyba-főve dicsért az összes tanárom, leeresztettem.

A fogalmazásomba belekötni azután, hogy leírtam félig tompa állapotban vagyok, a te szövegértelmezési gondjaidra vall.

De hogy örülj, mint hülyegyerek a játékának: “Magyar emberek empátiás készségé”.

Talán neveltetésből fakad, talán abból, hogy nekem szar, másnak is legyen az.

nov. 22. 08:48
 19/24 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, ha ennyire rosszul vagy, akkor passziváltasd a félévet. De akkor se mással írasd meg a beadandóidat, mert az nettó csalás, akárhogy is magyarázod a bizonyítványodat.

Ha - állításod szerint - úgyis megvan, hol fogsz dolgozni, meg neked úgyis csak a papír kell, akkor nem tökmindegy, mikor végzel?

Neeeem, te inkább összehordasz hetet-havat, hogy felmentsd magadat a munka/tanulás/ felelősség alól. Egy alávaló csaló vagy így, semmi más.

nov. 22. 14:09
 20/24 anonim ***** válasza:
77%
#20 jól összefogalta. És mi vagyunk az embertelen gonoszak azért mert szembesítjük vele.
nov. 22. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!