Vizsgaidőszakban 1-1 hét alatt fel lehet úgy készülni, hogy kettessel átcsússzon az ember?
Ítélkezést nem kérek, nem nagyon tanultam ebben a félévben. Klinikai depresszióval küzdök, sokszor a fürdés is nehezemre esik. Most kezdek észbe kapni, hogy nem lenne jó megbukni, mert az mélyebbre nyomna. 6 tárgy, 5 vizsga lesz , ebből 4 teszt, 1 előadás bemutatása. A maradék tárgynál beadandóra kapunk ajánlott jegyet.
A beadandót megírattam mással. Maradt 5 tárgyam. Fel lehet rájuk készülni 1-2 hét alatt? Kioktatást nem kérek, így is elég nehéz a helyzetem, mikor az akaraterő legkisebb szikrája is hiányzik belőlem.
Még azt sem vagy képes leírni, milyen tárgyakról van szó..
Nem is értem, minek erőlteted ezt az egészet.
Hogyne lehetne, ne ostorozd már magad! Nem is szoktak egy hétnél többet készülni!
Szedsz gyógyszert a depresszióra? Jársz terápiára?
Én egy vizsgámra sem tanultam többet szerintem, sőt...
Pedig lett volna rá időm, de egyszerűen a "hajrában" jobban fogott az agyam.
Szóval szerintem simán.
"Nem az a kérdés lényege"
De, ez a kérdés lényege, mert valamelyik tárgyra nem elég egy hét.
"De erőltetni fogom, ha kell ráhúzok éveket is, de diplomás leszek."
Aztán az ilyen sír, h diplomás létére nem kap állást. Pedig a szakirány is eleve egy semmi, és ő még azon is bukdácsolva halad végig 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!