Ha még a vektorokat sem vagyok képes megérteni, akkor már tudható, hogy diszkalkuliás vagyok ugye?
Legutóbb a vektorokról tanultam. Azokról a cuki kis nyilakról. Már megörültem, hogy ez oké lesz. Na, de mikor tovább haladtam, és a vektorok szorzása jött elő, már éreztem, hogy szorul a hurok, és a végér totálisan elvesztettem a fonalat.
Az égvikágon SEMMIT nem értek ebből:
skalárszámok, vektorok lineáris kombinációja, vektorösszeadást összekapcsoló disztributív [WTF ez a szó?] tulajdonság.
Kész, vége, ennyi volt!
Végeztem a matematikával.
Most már bizonysàgot nyert, hogy fel kell menteni.
Még a trigonometria végét megvárom, aztán elintézem, hogy mentsenek fel.
Hogy nálam nem az alapokkal vannak a gondok, azt egyértelműen bizonyíjka a mostani esetem a vektorokkal.
Ezek megértéséhez nincs szükség alapokra. Ezek csak szerencsétlen nyilak, és olyan feladat van előttem, ahol el kell dönteni, hogy a nyilakra vonatkozó állítás igaz-e vagy hamis.
Nincsenek törtek.
Nincs gyökszámítás
Nincs hatvány
Nincs logaritmus.
Nincs függvény.
Csak szerencsétlen, nyomorult, NYILAK.
Mégis: SEMMIT sem értek belőlük.
Marhára nem ugyanaz, ne sértegess. Láttam már más, hasonló kérdésedet is. Te csak rinyálsz, idegesítőbb vagy, mint egy menstruáló nő.
Üdv, egy diszkalkuliás nyelvszakos bölcsész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!