Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol tudnek azonnal diszkalkuli...

Hol tudnek azonnal diszkalkulia vizsgalatot csinaltatni rogton? szakszolgalatnal.

Figyelt kérdés

pesten,valamint pest megyeben lenne idealis nekem, vagy a kozelben. meg a heten kene surgosen. ezen mulik minden,mar volt egy diszkalkulia tesztem szakszolgalatnal,es a megallt diszkalkulia gyanuja. kerlek segitsetek, a viccelodoek keruljenek😄😄

16/L

aug. 27. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg sehol. Olyan várólisták vannak, hogy el sem hinnéd.
aug. 27. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Gimiben tanulsz és szeretnéd megúszni a matekot? Nem sietted el a kivizsgálást.

Biztos vagy abban, hogy ez discalculia és nem csak arról van szó, hogy az alapokat labilisan tanultad meg, utána meg lustaságból vagy más miatt bele se néztél a tankönyvbe?

Ha jól tudom, akkor az iskola felülbírálhatja a papírost...

aug. 27. 17:06
 3/7 A kérdező kommentje:
hat tudom, en mar 5honapja varom hogy a felmentest de semmi nem tortenik😅 egy vizsgalatom volt es ennyi. a masodik potvizsgat probaltam meg,de egyertelmuen nem sikerult,es teljesen ketsegbe vagyok esve.
aug. 27. 17:08
 4/7 A kérdező kommentje:

2)

igen biztos vagyok benne,egesz nyaron matekoztam,tanarhoz is jartam,amellet pszichologushoz is ajanlott a szakszolgalat.

aug. 27. 17:12
 5/7 A kérdező kommentje:

amellett*

es nekem nem a felmentes kene azonnal,hanem egy szimpla vizsgalat ujbol,de tenyleg elegge aggodom es tehetetlen vagyok.

aug. 27. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A héten már sehogy.
aug. 27. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg nézzük meg, mi is az a pszichológiai gond... Erről tudsz írni?
aug. 27. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!