Diszkalkuliásként (Matek nélküli Érettségi Bizonyítvány), ki milyen tanfolyamot végzett el?
Figyelt kérdés
Érdeklődtem egy Webáruházi Technikus szakmáról,de oda így elvileg nem vesznek fel, fogalmam sincs mit csináljak, úgy érzem megvagyok sütve.
A vicc az egészben az ,hogy egy saját webáruházat üzemeltetek ahol a saját scriptjeimet árulom és azért van belőle bevétel. Ezek után már félek kérdezni is. A kreatív szakmákkal tisztában vagyok, de azokon kívül is jó lenne.
aug. 5. 23:16
1/1 anonim válasza:
Mehetsz egyetemre is kreatív irányban. Tudom, nem kreatív szakmákat kértél, de ha webáruházi technikusnak nem vettek fel, mégis ez lehet a legjobb opció. Azt hiszem, a grafikus nem csak rajzolgatni tanul, hanem van weblapszerkesztés, különböző programok ismerete, főleg ha egyetemre is mész vele. Illetve a számítógépes programok használatát önállóan is megtanulhatod, illetve rengeteg cég még be is tanít ezekre, ha látnak benned fantáziát. Egyébként igen, diszkalkuliával maradnak a kreatív szakmák, vagy humán vonalon mennek tovább egyetemre. ( Bölcsészet) Én is nyelvszakon kezdek. Ha nem jönne össze, akkor meg marad a grafika. :'D Nekem viszont mázlim van, mert nagyjából semmi matekos irány nem érdekelt nagyon. Esetleg még megpróbálhatsz egyetemre menni, ha nem lett rossz annó az érettségid. Felvesznek olyan szakra is, ami matekos ( engem is felvettek volna pl szőlész borász foszkra, megkérdeztem külön levélben :DDD), illetve biztos találsz olyan szakmát, ahová kelleni fog a matek és mégis felvesznek majd. Legfeljebb azt mondják, a te felelősséged. Viszont egyetemen és szakmán már nem lesz kivételezés veled, szóval csak akkor vágj így bele, ha amúgy sikerülne végül a matek. Nekem van egy barátnőm, akinek kereskedelmi értékesítő szakmája van, és szintén diszkalkuliás. Néztem is kicsit, mikor ezt így megtudtam róla, de állítása szerint a munkájában nem okoz neki problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!