Diszkalkuliaskent mit tanuljak?
Figyelt kérdés
Milyen szak a jó nekem ? Humán beállítottságú vagyok tanár,nem akarok lenni .mivel lehet sok pénzt keresni ?2024. márc. 18. 16:37
2/9 anonim válasza:
Megint az anyagiasság...
komolyan a zseton a legfontosabb, más nem is számít?
3/9 anonim válasza:
Pszichon elég sok a statisztika, nem tudom az mennyire megugorható diszkalkuliaval
4/9 anonim válasza:
Pszichológia egyik buktató tárgya a statisztika ☺️☺️☺️☺️ ajánlanám inkább a jogot ott biztos, hogy nincs vagy csak 1 felében egy picike matek, de azok is nagyon alapok.
5/9 anonim válasza:
Én is le leszek pontozva, de igazából egyetértek 2-essel.
Nem az a baj, hogy diszkalkos vagy, hanem a hozzáállásod.. A sok pénz... a Jó nagy zsééé meg a lé.
Hallgass a belső hangra, hogy mit szeretnél csinálni, a pénztől függetlenűl.
6/9 anonim válasza:
Átalában nem hobbiból meg jókedvünkből járunk be dolgozni. A pénz miatt csináljuk elsősorban. A boltban se lesz ingyen a kenyér.
7/9 anonim válasza:
Valami büfét, mondjuk teológiát.
8/9 anonim válasza:
Szia! Én lassan végzek pszichológia szakon és diszkalkuliás vagyok. Tényleg van statisztika minden félévben, de programot tanulunk meg használni, úgyhogy szerintem teljesíthető. Viszont erre a szakra csak akkor gyere, ha elhivatott vagy, mert rengeteg idő és pénz kiképezni magad.
9/9 anonim válasza:
Pszichón vagyok...Igaza van az előttem lévőnek valahol fentebb...a statisztika nagyon nehéz. És nagyon sok a biológia ott is néha befigyel egy kis számolás, de az nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!