Ha még a vektorokat sem vagyok képes megérteni, akkor már tudható, hogy diszkalkuliás vagyok ugye?
Legutóbb a vektorokról tanultam. Azokról a cuki kis nyilakról. Már megörültem, hogy ez oké lesz. Na, de mikor tovább haladtam, és a vektorok szorzása jött elő, már éreztem, hogy szorul a hurok, és a végér totálisan elvesztettem a fonalat.
Az égvikágon SEMMIT nem értek ebből:
skalárszámok, vektorok lineáris kombinációja, vektorösszeadást összekapcsoló disztributív [WTF ez a szó?] tulajdonság.
Kész, vége, ennyi volt!
Végeztem a matematikával.
Most már bizonysàgot nyert, hogy fel kell menteni.
Még a trigonometria végét megvárom, aztán elintézem, hogy mentsenek fel.
Annyira ideges vagyok, hogy mindjárt elsírom magam!
Miért kényszerítik ezt rám, ha világos, hogy szellemi fogyatékos vagyok ehhez a tantárgyhoz?
MIÉRT erőltetik azt, ami nem megy, nyilvánvaló, hogy síkhülye vagyok matematikából.
Akkor MIÉRT nem értem?
Miért?
Figyelek órán. Kérdezek. Kínlódok vele, segítséget kérem.
És mégis: nem.értek.belőle. SEMMIT.
SEMMMIT.
Keress egy normális magántanárt, vagy kérj meg valakit (osztálytárs vagy ismerös), aki érti a matematikát, hogy segítsen, magyarázza el.
Egyébként szerintem két problémád van:
1. elhiszed, hogy ez valami borzasztó dolog, ezért nem is igazán igyekszel,
2. valamit kihagytál az alapoknál és ez hiányzik, elöször ezt kellene bepótolni - ehhez meg feltétlen segítség kell.
Hagyjatok már a tanárokkal. Tanár annak kell, akinek döcögősen megy a matematika.
Nekem nem döcögősen megy, hanem SEMMIT nem értek belőle.
Amikor a tanár magyaráz, olyan, mintha nem is magyarul beszélne.
"ezért nem is igazán igyekszel,"
Ez meg egy rohadt nagy sértés rám nézve. Egy rakás YouTube videót, könyvet végignyálaztam, ami matematika témájú. Próbáltam felépíteni az alapokat.
Szex helyett matekoztam az exemmel, stb.
Nagyon sok munkát belettem már!
Még a legegyszerűbb feladatokat sem tudom megoldani, amiket az IQ hülyék is megcsinálnak.
Ilyen egyszerűen nincs.
Még ha szar vagyok is matekból, legalább valamennyit értenem kellene belőle. De nekem semmi!!!!!
Chatgpt.
Ülj le vele matekozni.
Verhetetlen.
Hogy a francba lehetek ilyen lúzer, szellemi fogyatékos, hogy a legegyszerűnn feladatot sem értem??
Próbálom, próbálom, próbálom, próbálom
De egyáltalán NEM ÉRTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!