Azok az orvostanhallgatók, akiket a szüleik nem tudnak támogatni hogyan élnek meg egyetemi éveik alatt?
#2 orvosi mellett nem lehet dolgozni hacsak valaki nem olyan kiemelkedő képességű, a diákhitel pedig elég tetemes lesz, mivel 1, 5 milla körül van egy félév. Sokan csúsznak is, tehát az elég nagy érvágás.
Ha valaki nem az adott városban lakik, nyilván laknia is kell valahol stb
Megkérdezte hogyan lehet megélni, én válaszoltam. Ha valakinek van okosabb ötlete, akkor írja.
De persze a diákhitel sem jó...
MA nyelvszak és mellette tolmácsképzés, valamikor diákmeló, valamikor home office. Nyilván egy nyelvszak könnyebb, de a nehezebb szakok mellett is dolgozni kell, vagy hitelt felvenni, ha meg akarsz élni.
Találtam neked egy reddites kérdést kérdező, meg a többi válaszolónak is. Tanulságos.
#7 de értsd meg, hogy az orvosi az egyik legnehezebb, legszivatósabb, legtöbb energiát/időt igénylő szak. Sok órájuk van, rengeteg otthoni készülést igényel, a nyár nagy része pedig kötelező gyakorlat. Ember legyen aki emellett dolgozni tud.
Ne szólj bele olyanba amihez nem értesz, és ne hasonlítgasd magadhoz, aki teljesen más szakot végzett, mert nem relevánsak a tapasztalataid.
És nem mindegy hogy félévente 300 ezer ft-os diákhitelt veszel fel, vagy 1,5 millásat.
#9 csakhogy egyik se orvosi. Nehézségben meg se közelítik. És fogd már fel, hogy nyáron is gyakorlatuk van, és sokkal több az órájuk mint neked volt...
Linkeljél csak, látszik hogy most is nagyon elfoglalt vagy. Erre azért van időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!