Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Máshol is ilyenek a gólyatáborok?

Máshol is ilyenek a gólyatáborok?

Figyelt kérdés

Gondolom hallottátok mik történtek a BME Villamosmérnöki karának gólyatáborában.

Arra lennék kíváncsi, hogy a Corvinusos valamint a BGEs táborok is ilyenek-e?

aug. 24. 00:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem ha ilyenek is, mélyen hallgatnak a résztvevők az ott történtekről.

A gólyatáborokat valszeg pont azért szervezik, hogy ott a szervezők kiélhessék büntetlenül az alantas vágyaikat - ellenkező esetben már rég beszüntették volna.

aug. 24. 00:22
 2/22 anonim ***** válasza:
10%

Ha meg az lenne igaz, hogy mekkora munkatáborok ezek, akkor már 20 évvel ezelőtt se működtek volna.

Valakinek nem tetszett, túlozva elpanaszolta a médiának és most mindenki címszavakból megszakérti, hogy mi történt és mi lenne a legjobb.

Ezeket egy csomó ember szereti, egy csomó meg nem. De akik nem szeretik, azok sokszor simán nem is mennek el, mert az interneten több tucat beszámoló van, hogy milyen lesz.

Persze azok nem túloznak úgy, mint ami most nagyot megy a médiában.

aug. 24. 02:10
 3/22 anonim ***** válasza:
9%

Gólyatábor mainstream generációs szinten: 6000db-lel üvöltő zene, piálás, szexuális "közeledés", idióta feladatok, amik a nem feltétlen partiarcok számára kellemetlen

céljuk: a magasabb évfolyamos partiarcok keresik az újak között azokat, akikkel együtt lehet piálni, bulizni, ökörködni

aug. 24. 06:19
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

2, Azért ami előre kikerült a táborról, az önmagában sem oké. Az óvszertéma az egy dolog, de volt abban a házirendben egy csomó más is, én nőként kikérném magamnak, hogy egy hetes nyaralásra ne vihessek dezodort, körömollót, a gyógyszereimet, stb.

Kérdező, a legtöbb gólyatáborban van sok pia, cikis feladatok, valamilyen mértékben a gólyák szecskáztatása, de értelmesebb helyen tudják, hol a határ. Nálunk is volt ilyen (ppke, nagyon rég), hogy hajnalban kirángattak az ágyból, mert reggeli edzés, haha. De ez alapvetően poén, még ha valaki ki is akad rajta. (Most csak a kiképzőtáboros hasonlat miatt hoztam ezt a példát.)

Amiket olvastam, hogy az adott táborban voltak, az se nem általános, se nem normális. Nem véletlen lett belőle ekkora botrány.

aug. 24. 06:20
 5/22 anonim ***** válasza:
9%

Pont ilyen félinformációkról beszélek.

Nem vették el mindenki gyógyszerét és később is vissza lehetett kérni. Ez pl. senkinek nem árt ebben a formában és nem is ütközik törvénybe.

aug. 24. 10:02
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

BGE PSZK gólyatáborban voltam, de mivel előtte 1-2 évvel volt az ELTE-s botrány azért viszonylag lightos volt, ahogy hallottam előtte azért szerették kicsit 18-as irányba is elvinni a ciki feladatokat. Nap közben vegyesen voltak értelmesebb, de kissé ovis feladatok, meg pár olyan aminél a cikizésre mentek rá, de nem volt se szexuális irányba elvíve se ilyen kiképzősbe. Este meg buli volt.

Nem volt rossz amúgy, de nem is egy kihagyhatatlan élmény volt. Szaktársakat nem annyira sikerült megismerni, akikkel itt lógtam többséggel utána alig tartottam a kapcsolatot, inkább koliban és néhány órán szereztem barátokat. Volt vmi szándék pár egyetemi alap dolgot is megtanítani itt, de előtte vagy utána volt egy tájékoztató nap aminek több értelme volt ilyen szempontból.

aug. 24. 10:07
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

5, Igazad van, rosszul emlékeztem, az eredeti házirendes listán a gyógyszer nem volt rajta. De a dezodor, kisolló meg ilyenek igen.

(És nem, nem félinformáció ennek ellenére a gyógyszer sem, mert ugyanúgy rohadtul nem oké, hogy felnőtt nőként úgy kelljen visszakéregetnem a saját dolgaimat. De ez igazából tényleg csak egy elhanyagolható apróság a többi dolog fényében.)

aug. 24. 11:06
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vették el mindenki gyógyszerét és később is vissza lehetett kérni.

De, elvették. Az inhalátort is. Aztán kb délután közepén kaptak észbe, hogy ezt talán mégse kellett volna... És ugye nem gondolod komolyan, hogy normális, ha ott kell kucsorognod egy kva görcsolódért két-három felsőbbéves előtt?

aug. 24. 12:25
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk valaki allergiás a rovarcsípésre és az adrenalin injekcióját veszik el, bele is halhat, mire elkéri...
aug. 24. 12:51
 10/22 anonim ***** válasza:
11%

#9 jah, pont emiatt van elvéve és a helyi mentősnek odaadva. Mert megcsípi a rovar, és mondjuk részeg és nem emlékszik hol van a táskájában az injekció, vagy mondjuk sokkba kerül és akkor a szervezől próbálhatják megkeresni az injekciót úgy hogy csak a szobáját tudják a srácnak, azt nem hogy melyik a táskája, ekkor sok idő elmehet a kereséssel ami veszélyes lehet. Ehelyett ott van a mentősnél, aki ha bármi van azonnal rohan és be tudja gyorsan adni.

Csak ezt a sajtó nem így hozza le, ti pedig félinformációk alapján mondjátok a saját hülyeségeiteket.

aug. 24. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!