BME VIK gólyatábor 2024 Bodajk, óvszer nem lehet, de koedukált szoba igen?
"azt sem, hogy megalázó, embertelen körülmények lesznek"
De, én is tudtam, hogy mi lesz, ezért sem mentem.
Azért még én is láttam nem egy kérdést, ami alatt leírták, hogy ez arról szól, hogy a seniorok cseszegetik a gyólyákat.
Egyébként kétlem, nincs kifejezetten kényszerítés és ha nagyon zavar, akkor mindig haza lehet menni.
De, ez bizony kényszerítés, ami alapesetben bűncselekmény.
És a büntetés tétel is ugrik, ha 18 év alatti gyermekkel szemben követték el, ami ugye még lehetséges is, volt olyan osztálytársam nekem is aki 1 évet ugrott, tehát amikor kezdte az egyetemet is még csak 17 volt.
Mindenkit fel lehet és kell is jelenteni, azt is aki passzívan asszisztált a bűncselekményekhez.
4.vagyok
Na, 2 extrovertált sértődött végzős már le is pontozott.
Pedig ez tökéletesen egybevág a Fidesz politikájával. Annyira nincs már gyerek, hogy tilos az óvszer és fiúk-lányok egy szobába, aztán valakik csak fognak dugni és akkor +1 állampolgár akit lehet 18 év múlva rabszolgasorba hajtani.
Ennek fényében felesleges a rendőrségre menni, úgyis el lenne sikálva.
Csak akkor ha bezárnak pl. egy szoba és nem engednek. Ha annyit mondanak, hogy nem, akkor az kb. olyan, mint gimiben a tanárod órán mondja, hogy nem.
A tanárokat sem jelentetted még fel kényszerítés miatt, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!