Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BME VIK gólyatábor 2024...

BME VIK gólyatábor 2024 Bodajk, óvszer nem lehet, de koedukált szoba igen?

Figyelt kérdés
A gólyatábor előtt semmit sem lehetett tudni a részletekről, azt sem, hogy megalázó, embertelen körülmények lesznek. Lelki terrorról szólt ez a 3 napom. Nem véletlen, hogy nem lehetett róla tudni, mert többször is elmondják, a táborban történtekről TILOS beszélni.

aug. 19. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

"azt sem, hogy megalázó, embertelen körülmények lesznek"

De, én is tudtam, hogy mi lesz, ezért sem mentem.

Azért még én is láttam nem egy kérdést, ami alatt leírták, hogy ez arról szól, hogy a seniorok cseszegetik a gyólyákat.

aug. 19. 21:40
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Tegyetek feljelentést a rendőrségen, mert amit csináltak az bűncselekmény és 5 év börtönnel honorálható.
aug. 21. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként kétlem, nincs kifejezetten kényszerítés és ha nagyon zavar, akkor mindig haza lehet menni.

aug. 21. 17:10
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Hülyeségek ezek a gólyatáborok. Ebben a formában biztos. Nem kell elmenni - vagy ott kell hagyni - aztán remélhetőleg egyszer megszűnnek.
aug. 21. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

De, ez bizony kényszerítés, ami alapesetben bűncselekmény.

És a büntetés tétel is ugrik, ha 18 év alatti gyermekkel szemben követték el, ami ugye még lehetséges is, volt olyan osztálytársam nekem is aki 1 évet ugrott, tehát amikor kezdte az egyetemet is még csak 17 volt.

Mindenkit fel lehet és kell is jelenteni, azt is aki passzívan asszisztált a bűncselekményekhez.

aug. 21. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Majd a böribe megtudják a kis gazdag lurkók milyen ha szivatják őket;)
aug. 21. 21:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

4.vagyok

Na, 2 extrovertált sértődött végzős már le is pontozott.

aug. 21. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Pedig ez tökéletesen egybevág a Fidesz politikájával. Annyira nincs már gyerek, hogy tilos az óvszer és fiúk-lányok egy szobába, aztán valakik csak fognak dugni és akkor +1 állampolgár akit lehet 18 év múlva rabszolgasorba hajtani.

Ennek fényében felesleges a rendőrségre menni, úgyis el lenne sikálva.

aug. 21. 21:56
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Csak akkor ha bezárnak pl. egy szoba és nem engednek. Ha annyit mondanak, hogy nem, akkor az kb. olyan, mint gimiben a tanárod órán mondja, hogy nem.

A tanárokat sem jelentetted még fel kényszerítés miatt, igaz?

aug. 21. 22:55
 10/12 anonim ***** válasza:
2 és 4 nem kényszerítietek semmire házirendben is benne volt hogy azt csinálunk amit akarunk és akkor amikor akarunk persze sokaknak annak ellenére hogy kérték hogy olvassuk végig nem tették és úgy írták alá
aug. 22. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!