BME VIK gólyatábor 2024 Bodajk, óvszer nem lehet, de koedukált szoba igen?
"sokaknak annak ellenére hogy kérték hogy olvassuk végig nem tették és úgy írták alá"
Ez nyilván nem így müködik, még nagyban sem. Lásd amikor a lakásmaffia kicsal egy lakást, persze a maffia lobogtathatja az aláírt szerződést, hogy félmillióért megvettek egy 100 milliós lakást, az attól még bűntény marad, és a maffia börtönbe is kerül.
Csak a szerencsén múlt, hogy nem volt súlyos allergiás a táborozók között, akinek instant kellett volna az elvett életmentő gyógyszer.
Én a kényszerítésről beszéletem, nem tudom miért kellett egy másik témát felhozni.
Viszont ha a gyógyszerekről akarsz beszélni, ha jól láttam azok valami egészségügyis (gyógyszerész?) nő nézte mondta mit kell velük csinálni nem tudom szervezőknek ebbe mennyi beleszólása volt.
Viszont az tény hogy nem sokon múlt hogy baj nagy legyen, én nem szedek gyógyszert de ha mások kérték akkor megkapták a gyógyszereiket sőt valakitől volt amit nem vettek (ezt mondjuk nem teljesen értem hogy és mi alapján).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!