Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok matek felmentést...

Hogyan tudok matek felmentést szerezni?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Jövőre érettségizek. A tanáraim szerint diszkalkuliám van. Nagyon sokat tanulok matekból és különtanárhoz is jártam de úgyis csak imádkoztam hogy meg legyen a 2es. A tanáraim nagyon szeretnének nekem segíteni mivel számomra így kb lehetetlen letenni az érettségit. Sajnos az összes véleményt visszautasítják és meg sem vizsgálnak már. :(( Valaki tud valami helyet ahol megkaphatom a felmentést? Még fizetek is érte csak legyen meg.

2024. máj. 30. 10:07
1 2 3 4 5
 41/43 Tom Benko ***** válasza:

@38: Több, mint húsz év gyakorlattal mondom: de, értem. Nem lusta. Gyenge.

Megegyeztünk. Ha bármiben segíthetek, szólj!

nov. 29. 17:15
 42/43 anonim ***** válasza:
55%

99%-ig biztos vagyok benne, hogy olyan nagy fejlemény nem lesz. Max annyi, hogy szerencsém lesz, véletlenül elérek 12 pontot, a szóbelin meg - jó indulatból - átengednek egy 2-essel.

Tehát továbbra sem fogom megtanulni a matematikát, mert nem lehet.

Meggyőződésem, hogy a matematika nem véletlenül lett mumumstantárgy. Erre születni kell, és csak egy szűk réteg számára érthető.

nov. 30. 07:09
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

De megmondom őszintén, ez egy olyan vita, amit nem akarok megnyerni. Nekem is jó lenne, ha meg tudnám tanulni a matematikát, sokkal több lehetőség nyílna meg előttem az életben.

Szóval feladom(!) az eddigi meggyőződésem, és úgy indulok neki, hogy meg TUDOM tanulni.

Remélem, úgy jövök ide majd vissza, hogy sikeres lettem. Sziasztok!

nov. 30. 09:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!