Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jónak tartjátok ha az iskola...

Jónak tartjátok ha az iskola kéri a tornadresszt tornaórára vagy feleslegesnek?

Figyelt kérdés

2023. aug. 1. 10:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
#10 nálunk első óta kötelező az atléta, mindenki azt hordja még így gimiben is, és senkit se zavar. Kényelmesebb mint a póló.
2023. aug. 5. 17:12
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Egy nagy baromságnak tartom. Egy átlagos iskolai tesiórán semmi előnye nincs egy kényelmes öltözethez képest. Ha van kimondottan torna szakkör, akkor ott lehet értelme, egyébként semmi. Max. arra jó, hogy a gyerekek még jobban megutálják a testnevelést, szégyenkezzenek a társaik előtt, megalázzák őket. Szerencsére az én tesis kollégáim is így látják, és már rég elfelejtették ezt a marhaságot.
2023. aug. 5. 21:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát ilyen elmaradott tanárékkal tényleg nem is lesz változás és maradunk a córeszban.

Komolyan mi francot tanultok 4 évig ha ilyen ostobák vagyok a diplomázás után is? :D

2023. aug. 6. 08:21
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
12-es: Miért is lennének ettől megalázva?
2023. aug. 7. 17:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én jónak tartom. Nem feltétlen azért, amiért annak idején kitalálták, hogy mindenki legyen egyforma, és hogy elfedje a társadalmi különbségeket. Hanem inkább amiatt, hogy védi a derekat, nem csúszik fel, mint a póló, és nem akad bele semmibe. Persze elismerem a hátrányait is, mint a mellékhelység probléma, vagy hogy egyesek szerint túl sokat mutat.
2023. aug. 14. 06:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem megalázó. Ez magyar hülyeség.

Érdekes módon más országokban nem probléma ez.

Megnézik a fiúk? Abban a korban mit nem néznek meg a fiúk? Megsúgom: a lányok sokkal jobban megnézik a fiukat...

Valamelyik idióta 10 iq-s anyuka kitalálta, hogy jaj ez nem jó nem threndhi, aztán a többi hasonló műkörmös hidrogénezett, stb anyuka, akik olyan rondák mint a bűn ráugrott a témára és ez a fertőzés elterjedt. A tanárok meg hagyták. Nem tudom minek megy tanának az olyan aki nem tud rendet tartani az osztályában.... Nálunk is ez volt. A fiúk pontosan egyforma ruhában jelentek meg mindig, a lányok meg ahogy az anyjuk elengedte. Sose vol két egyforma blúz meg szoknya egyiken sem. "Mert te legyél különleges kislányom." Olyan volt a ballagás mint a bolondballagás.

2023. aug. 14. 08:11
 17/20 anonim válasza:
86%

Jó ha kéri ha nem is 8. osztályig, akkor legalább 5-6. osztályig. Ez is csak Magyarországon ekkora probléma. Én például szerettem, igaz nálunk kötelező is volt. Lányom is szereti (idén megy 7.-be), náluk nem kötelező de hordja. Itthon is abban sportol.

Egyszer a barátnői kérésére kipróbálta a póló-nadrágot egy tesi órán. Azt mondta soha többet. Póló felcsúszik, beleizzad.

Az se zavarja, hogy keveset takar hiszen fürdőben bikiniben ennyi takarás sincs.

Barátnői evvel (is) érvelnek, közben meg a Facebookon fürdőruhában mutogatják magukat vadidegenek előtt...

Egyébként télen is jobb a dressz mert védi a derekat.

16.-os: Így van. Szerintem hasonló hisztizés ez most a dressz ellen mint régen a iskola köpeny /egyenruha ellen volt. Más országokban ez se probléma.

Nálunk még a köpeny is kötelező volt. Nem is volt az, mint most hogy a olcsóbb és drágább/divatos ruhák (társadalmi különbségek) miatt bántsák a másikat.

2023. aug. 23. 19:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A fiúknak pedig kötelező volt a fehér atléta.Mi ujjas pólóban nem is mehettünk órára.Azzal sem értem mi volt a gond,mert még panaszkodás sem volt miatta.
2023. aug. 23. 20:21
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy jónak tartom, főként felsőbe vagy gimibe mert szépek a csajok benne és látom milyen csini a lány aki tetszik nekem.
2023. okt. 15. 02:58
 20/20 anonim válasza:
100%
Tényleg csinoak benne a lányok.Olyan is volt,hogy a gimiben a lányoknak egy fehér (fiú atléta) volt kötelező,alul pedig egy fekete kisnadrág.Akkor még nem volt divat a melltartó.Az atléta felül nem sokat takart.Úgy emlékzem,hogy a lányoknak azt is le kellett vetni.A bimbók teljesen kidomborodtak.Aki a kézenállásnál elfelejtette betűrni az atlétát,annak előfordult,hogy teljesen felcúszott.De,sokszor amúgy is kicsuszott a sok mozgás miatt.Főleg,ha a tesi tanár 1-2 másodpercre a fejen állásnál megállt.Ez később a lányoknál megszünt mert a lányoknál valaki panaszkodott.
2023. okt. 15. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!