Jónak tartjátok ha az iskola kéri a tornadresszt tornaórára vagy feleslegesnek?
Sima tesiórára totál felesleges egy tornadressz. Az elsősorban tornasportra van kitalálva, szertorna, akrobatika, balett, más egyéb táncra, ilyenekre. Sima tesire totál hülyeségnek tartom.
Persze egy egységes egyen öltözetet nem tartanék hülyeségnek, de nem tornadresszt kéne erre hanem valami mást mondjuk egységes póló és nadrág.
Privát:
"Szia!
Tornatanár vagyok.
6.ig kötelező.
De most készülünk változtatni mert sok szülő kérése hogy ne legyen kötelező.
Ezért akarok jó pár embertől véleményt kérni hogy mi a baj a dresszel.
Ha leírnád, nagyon hálás lennék. Köszönöm!"
Félre tetszett tárcsátni, én nem írtam sehol hogy baj van a dresszel, sőt... Ez csak nálunk idióta magyaroknál probléma.
Kényelmetlen? Hát olyant kell venni ami nem az!
Kellemetlen? Miért? A pufók gyerek dresszben is az meg farmerben is és kapni fogja az ívet akárhogyan öltözködik. Senki nem mondta, hogy a dresszre ne lehetne felvenni nadrágot!
Ha a dressz kellemetlen, akkor a falatnyi bikiniben pózolás az instán meg a tiktokon miért nem az? Az miért nem kellemetlen a kedves szülőnek ha a gyerekét olyan ruhában, pozicióban fényképezi le amit nagyon nem kéne mutogatni seol, de a nagyonhülye felpakolja a facebookra és megosztja mindenkivel. A gyerek meg majd néhány év múlva szembesül azzal mekkora gyökér az apja, anyja, de a netről már nem fogja tudni eltávolítani. Ehhez képest egy tornadressz, shorttal miért gáz?? A fejekben kellene rendet tenni, nem a tornateremben!
Teljesen jónak gondolom.
Testnevélshez a tornadressz a legjobb, azért is találták ki. Hiszen ebben a legkényelmesebb mozogni. És most már kapható nagyon jó minőségű tornadressz ami nem is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!