Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jónak tartjátok ha az iskola...

Jónak tartjátok ha az iskola kéri a tornadresszt tornaórára vagy feleslegesnek?

Figyelt kérdés

2023. aug. 1. 10:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Ez csak magyarországon probléma. Normális országokban a lányok tornadresszben tornáznak. Mifelénk meg ilyen cikis lett ez a dolog. Nem is értem.
2023. aug. 1. 10:56
 2/20 anonim ***** válasza:
70%

Sima tesiórára totál felesleges egy tornadressz. Az elsősorban tornasportra van kitalálva, szertorna, akrobatika, balett, más egyéb táncra, ilyenekre. Sima tesire totál hülyeségnek tartom.

Persze egy egységes egyen öltözetet nem tartanék hülyeségnek, de nem tornadresszt kéne erre hanem valami mást mondjuk egységes póló és nadrág.

2023. aug. 1. 10:57
 3/20 Négyszögletű Kerék válasza:
62%
Kényelmetlen és kellemetlen. Semmi értelme sincs max hogy a gyerekek - már ha ez lehetséges - méginkább megutálják a testnevelés órákat.
2023. aug. 1. 11:18
 4/20 anonim ***** válasza:
58%
Hát olyan kellene nekik venni ami kényelmes! A szülők persze ezen is spórolnak. Megveszik a leggagyobb, legolcsóbb vacakot, ami még felmosórongynak sem jó. Persze hogy megutálja a gyerek!
2023. aug. 1. 11:24
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Ez az egyiknek az iskolák által megkövetelt sok évtizedes, értelmetlen szabályoknak. Egy sima rövidnadrág és egy póló miért nem jó?
2023. aug. 1. 11:27
 6/20 anonim ***** válasza:
33%

Privát:

"Szia!

Tornatanár vagyok.

6.ig kötelező.

De most készülünk változtatni mert sok szülő kérése hogy ne legyen kötelező.

Ezért akarok jó pár embertől véleményt kérni hogy mi a baj a dresszel.

Ha leírnád, nagyon hálás lennék. Köszönöm!"

Félre tetszett tárcsátni, én nem írtam sehol hogy baj van a dresszel, sőt... Ez csak nálunk idióta magyaroknál probléma.

Kényelmetlen? Hát olyant kell venni ami nem az!

Kellemetlen? Miért? A pufók gyerek dresszben is az meg farmerben is és kapni fogja az ívet akárhogyan öltözködik. Senki nem mondta, hogy a dresszre ne lehetne felvenni nadrágot!

Ha a dressz kellemetlen, akkor a falatnyi bikiniben pózolás az instán meg a tiktokon miért nem az? Az miért nem kellemetlen a kedves szülőnek ha a gyerekét olyan ruhában, pozicióban fényképezi le amit nagyon nem kéne mutogatni seol, de a nagyonhülye felpakolja a facebookra és megosztja mindenkivel. A gyerek meg majd néhány év múlva szembesül azzal mekkora gyökér az apja, anyja, de a netről már nem fogja tudni eltávolítani. Ehhez képest egy tornadressz, shorttal miért gáz?? A fejekben kellene rendet tenni, nem a tornateremben!

2023. aug. 1. 11:46
 7/20 anonim válasza:
76%

Teljesen jónak gondolom.

Testnevélshez a tornadressz a legjobb, azért is találták ki. Hiszen ebben a legkényelmesebb mozogni. És most már kapható nagyon jó minőségű tornadressz ami nem is drága.

2023. aug. 2. 08:00
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk tesi órán a lányoknak kötelező. Csak feketét vagy kéket hordhatnak, fölé leggingset vehetnek, pólót nem; illetve bizonyos anyagrészeknél - torna, magasugrás, kötélmászás, atlétika - a leggings is le kell kerüljön. És láss csodát: senki nem panaszkodik, hanem normális módon elfogadják, hogy ez az előírás. A fiúk nem pólót, hanem atlétatrikót kell hordjanak.
2023. aug. 4. 13:53
 9/20 anonim ***** válasza:
Évtizedekig normálisan működött és bevált.Szabadabb mozgást biztosít.Tesiórán,ha nem is versenyszintem,de van tornasport.Fiúknak pedig az atlétatrikó sokkal jobb.Szintén praktikusabb,mint a póló.Nem tudom miért cserélték le a legtöbb helyen pólóra.
2023. aug. 5. 10:03
 10/20 anonim válasza:
Én sejtem,hogy miért cserélték le.Mert a fiúk is szégyenlősködnek a hónalj szőrük miatt.Vagy,mert borotválják,vagy mert már elég szőrös.A lányoknál dettó úgyan ez van.
2023. aug. 5. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!