Tuti tipp, hogy sikerüljön a forgalmi vizsga? Szolnokon vizsgázok
Figyelt kérdés
Harmadjára fogok vizsgázni,az előző kettő vizsgám a 40.percben bukott el... vizsgabiztosokat meg lehet kenni?2021. okt. 14. 07:05
1/4 anonim válasza:
Tudom, hogy szívás tud lenni, de ha nem tudsz vezetni, akkor ne vezess. Engem is meghúztak egyszer. A forgalomban életekért felelsz. A vizsgabiztos megkenése több szempontból is egy féreg húzás, és valószínűleg nem is fog működni.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy az előző vizsgáimon megdicsért mindkettő vizsgabiztos, hogy amúgy nagyon jól kezelem az autót,de sajnos nem sikerült, elsőn rossz helyet választottam parkolásnál, így nem fértem be teljesen... másodiknál forgalmi rend változás miatt bekavarodtam és mentem a többi autó után, amikor nem kellett volna :/ ha annyira nem tudnék vezetni,nem a 40.percben kaszálnának el
2021. okt. 14. 07:50
3/4 anonim válasza:
De pont ez az, hogy a vezetésben nem csak magát az autót kell jól kezelni, hanem a forgalmi helyzeteket felismerni. Ha nem vagy magabiztos, ne menj vizsgázni hanem vegyél még órákat.
4/4 anonim válasza:
Ha van rá lehetőség,akkor 1 órát vezess közvetlenül a vizsga előtt az oktatóddal. Így talán nyugodtabb leszel és rá tudsz gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!