Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 3 szor buktam forgalmi vizsgán...

Zolika200101 kérdése:

3 szor buktam forgalmi vizsgán,18 éves vagyok! Amikor eljön a vizsga idő és besszálok a kocsiba nagyon stresszelek, reszket a kezem nagyon durván! Ezt hogy lehetne orvosolni hogy sikerüljön a vizsgám?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat várok! Mert ez az egész lelkileg nagyon megvisel!
2019. ápr. 6. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
31%

Idegességen senki nem tud segíteni, ezt az én oktatóm is elmondta, alapból el kell gondolkodni a vezetésen ha ennyire halálnak éled meg. Én is 3x buktam anno de mind figyelmetlenség, illetve befurakodtam más elé.

Ha nem szeded össze magad és emiatt eljutsz páv IV-re ott még annyira sem leszel összeszedett, én sosem voltam ideges, annyi hogy vezetőképes állapotban mentem órákra.

2019. ápr. 6. 20:00
 2/6 anonim válasza:
62%

Velem is ez volt, vizsga előtt mindig mentünk még 1 órát oktatómmal, és mire ténylegesen a vizsgához értünk lefáradt az agyam, meg amúgy is hajlamos vagyok rástresszelni a dolgokra. :D utolsó alkalom előtt már aludni se tudtam (4.re sikerült, egészen addig tök aranyos vizsgabiztosokat kaptam, és végül annál mentem át aki minden apróságért meghúz.)

Egyébként ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni, próbálj meg nem gondolni rá amíg nem muszáj, igyál előtte kamillateát, és pl rágózz közben (persze nem feltűnően - engem ez kicsit megnyugtatott), és csak csináld azt amit tanultál.

Sok sikert. c:

2019. ápr. 6. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Rossz irányból közelíted meg a kérdést. Azt vizsgáld meg, hogy az előző 3 alkalom miért nem sikerült, mi volt a hibád? Az idegesség az egy jó kifogás, de nem amiatt buktattak meg, elhiheted.
2019. ápr. 6. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
21%

Nem kötelező mindenkinek autót vezetni.

Bekell látnod hogy te valószínüleg alkalmatlan vagy rá.

A való életben a bukást sokall jobban bünteti az élet.

2019. ápr. 7. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Azt kell tudatosítani, hogy a vizsga is csak ugyanolyan vezetés, mint a többi. Ha jól vezetsz akkor alapvetően nincs tétje, hiszen csak ugyanazt kell csináld mint előtte bármikor. Ha nem vezetsz jól akkor pedig pótórákat kell venni.
2019. ápr. 7. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Ha annyira ideges vagy, hogy az autót se tudod biztonságosan kezelni, nem ismered fel a közlekedési helyzeteket, akkor egyelőre még nem való neked jogosítvány. Nekem mindig azt mondta az oktatóm, hogy mindenki ideges egy kicsit a forgalmin, ezzel nincs is baj, egy vizsgabiztos se buktat meg érte, de ha az idegesség elvonja a figyelmed a forgalomról, esetleg bepánikolsz, lefagysz, akkor még nem állsz készen az önálló vezetésre. Az órákon hogy megy? Más élethelyzetekben is ennyire ideges szoktál lenni? Vegyél még pár órát, beszéljétek át az oktatóval, hogy mi a baj, szedd össze magadat fejben, következőre sikerülni fog! 🙂
2019. ápr. 7. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!