Forgalmi vizsga pls! Valami hasznos jótanács, hogy végre sikerüljön már?
Tükröket indokolatlanul sokszor használd. Lesegesd folyton.
Én azt hittem hibavonal nélküli volt a vezetésem, de 2 vonal azért csak be volt húzva. Nem használtam elvileg a belső visszapillantót elégszer.
Nekem elsőre lett meg minden, ugyanakkor szerintem kis szerencse is kellhet hozzá. Vannak azért picit nehezebb útvonalak is, illetve olyan helyzetek is lehetnek, amire egy kezdő még nem tudhat a rutin hiánya miatt megfelelően reagálni. Lehet nálad ezek voltak.
Eddig miken buktál el? Azonnali bukást érő hibád volt? Azokat tényleg minimális odafigyeléssel el lehet kerülni.
Viszont ha 10 hibavonalat sikerült összeszednek az azért elég sok.
Mira kaptál hibapontot?
Több órát kell venni, valamint nem mindenki alkalmas a vezetésre.
Miért titok a bukás oka?
Első kettő egyértelmű. Nincs mit magyarázni rajta. Aki nem adja meg a jobbkezes kereszteződésben az elsőbbséget az nem alkalmas közlekedésre. Index elhagyása sem megengedhető, van elég tahó az utakon.
Parkolásban nem tudom pontosan mit zavart a hó, de az lehet véleményes.
A KRESZ nem ajánlás, hanem szabály.
Ennyi erővel a 40 tonnás kamion sem áll meg, mert mikor utoljára arra járt neked még nem volt jogsid, szóval nem kell rád számítania, ha meg bedarál maga alá, így jártál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!