Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Penta Unió mérlegképes könyvelői képzésről?
Figyelt kérdés
Szeretném elvégezni a mérlegképest, de egy kicsit félek a távoktatástól (sajnos kis faluban lakom és csak ez jöhet szóba).2021. júl. 30. 18:58
53/67 anonim válasza:
Sajnálom 🙁
A modulzárók elsőre sikerültek?
Mikor mehetsz újra?
54/67 anonim válasza:
Igen a modulzárok elsőre, júniusban
55/67 anonim válasza:
A komplex vizsga amúgy, sokkal nehezebb mint a modulzáró, sokkal többet kell tudni hozzá.
56/67 anonim válasza:
Igen, azt láttam sajnos :/
Modulzárók sorokon pénzügyi számvitelből volt 80-90 % komplex viszgasoroknál 40 - 50%😢
57/67 anonim válasza:
Én most gondolkodom azon, hogy jelentkezek, ti végül a penta tanfolyamára jelentkeztetek? Sikerülnek a vizsgák? Felkészítenek rá rendesen? Nagyon nehezek? Az egyetem alatt eléggé kiégtem és félek, hogy nem fog menni.
58/67 anonim válasza:
Eddig neked 2 ből 2 sikerült most a 3.tol eléggé félek. Azt nem mondom hogy egyszerű, de fel lehet készülni. Az oktatók többsége elég jó, szakmailag is és tanárként is
59/67 anonim válasza:
Elemzés/ellenőrzés modulzárón volt aki nem vizsgálati programot írt?
60/67 anonim válasza:
Sziasztok!
Ki, hogy készült a képesítő vizsgára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!