Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tapasztalatok a Számvitel...

Tapasztalatok a Számvitel navigátor mérlegképes könyvelő képzésével? (Vagy egyébbel)

Figyelt kérdés

Szeretném elvégezni ezt a szakmát, de nincs igazából tapasztalatom az ilyen intézményekkel, vagy hogy hol érdemes. Szóval bárkinek barmi tapasztalata van kérem ossza meg velem. Vagy nem tudom tudtok esetleg valamit ajánlani? Szeged környékén kellene, illetve távoktatásban mert mellette más képzést is csinálok.

Köszönöm szépen a segítséget!

2021. júl. 22. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Az ismertebb képzési vállalkozások (SZN, Perfekt, Penta, Pallas, stb.) szakmailag mind megfelelőek szerintem. Azt válaszd akinek a kurzusai könnyen elérhetőek számodra (idő, hely, ár, jegyzetek, stb).

A munkahelyemen nem volt két ugyanarról a helyről származó végzettségünk, úgyhogy összehasonlítani sem tudtuk :), de pl. egymás jegyzeteit megnézegettük és tanulhatónak tűnt mindegyik.

2021. júl. 22. 12:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Sokszor hallottam azt hogy nem megfelelőek ezek a képzések es hogy nem eleg színvonalas, de akkor azt mondod, hogy elboldogulsz vele akkor ?

Mert ugye mar pénzügy számviteli képzés se kell hozzá.

2021. júl. 22. 13:48
 3/5 anonim válasza:
Tavaly még kellett hozzá a pénzügy számviteli ügyintéző okj hogy elkezdhesse valaki a mérlegképest, na akkor színvonalas volt, de a tanáraim szerint mostanra annyira lebutították a képzést (igy hogy egy egyszerű érettségivel el lehet kezdeni) hogy nehezen lehet vele majd boldogulni.
2021. júl. 23. 10:49
 4/5 anonim válasza:
Mérlegképes könyvelő modul záróvizsgákon bukás arány milyen szokott lenni? Adózás és számvitel érdekelne. Én októberben készülök vizsgázni adózásból. Kissé tartok tőle...
2021. szept. 27. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Aki számvitel navigátornál tanult/tanul válaszolna nekem pár kérdésre?

Ha online kezdem el szerintetek át vesznek bejárósra ha nem megy online mégse?

Online is meg lehet csinálni, vagy nincs értelme kísérletezni vele, mert úgysem sikerül ha nem bejárósan csinálom?

2021. okt. 19. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!