Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Penta Unió mérlegképes könyvelői képzésről?
Azóta sem sikerült információt szerezni senkinek sem? :)
Engem is érdekelne 🙂
Sajnos nem.
Viszont mivel nem érkezett válasz, én vettem a bátorságot és beiratkoztam. ☺️
Szia!
Én a tantermire jelentkeztem, de a bizonytalan járványhelyzet miatt nem indítják szeptemberben.. csak januárban.. és mivel a Vállalkozó és bérügyintéző szakmát a vírus alatt "online" végeztem el, így én nem igazán merem bevállalni a távoktatást. Szóval most agyalok..
Ja, lemaradt a vége.. :) Az egyik barátnőm ott végezte el a Mérlegképest és nagyon dícsérte, szóval én az miatt választottam igazából a Pentát. :)
27N /előző vagyok/
Bocsi, lehet már kicsit későn írok. Én is tantermire szerettem volna jelentkezni, de sajnos akkor nem indult. Május óta távoktatásban veszek részt. Az oktatók nagyon profik, markmyprofessoron ránéztem, ott is nagyon magasak az értékelések az egyetemi hallgatók között.
Bár kicsit előnyből indulok, van külföldi gazdasági diplomám (nem honosítottam, ezért nem kapok felmentést egy tárgy alól sem), valamint dolgoztam is ehhez kapcsolódó munkakörben, de szerintem rajt kívül is mindenkit jól felkészítenek a vizsgákra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!