Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek/tapasztalato...

Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Penta Unió mérlegképes könyvelői képzésről?

Figyelt kérdés
Szeretném elvégezni a mérlegképest, de egy kicsit félek a távoktatástól (sajnos kis faluban lakom és csak ez jöhet szóba).

2021. júl. 30. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
100%

Én elvileg február 19-én távoktatásban fogom elkezdeni a mérlegképest.

Arról tud valaki valamit, hogy mennyibe kerülnek a vizsgák? A vizsgadíjak nyilván nincsenek benne az árban, de nem láttam olyat, hogy valahol ki lenne írva konkrét összeg. Erről tud valaki valamit?

2021. dec. 30. 22:27
 12/67 A kérdező kommentje:
A vizsgadíj 10.000 ft.
2022. jan. 1. 09:40
 13/67 anonim ***** válasza:
De minden vizsgánál? Egy kicsit konkrétabban.
2022. jan. 1. 22:20
 14/67 anonim ***** válasza:
Felmentéssel kezded 19-én?
2022. jan. 1. 22:58
 15/67 anonim ***** válasza:

Nem felmentéssel kezdem meg, szóval a jelek szerint 2023 szeptemberéig fog tartani. 8 vizsga. 7 modulzáró, 1 komplex. Az utolsó lesz a Nyolcadik vizsga: a Halàl. Vagy nem. ;)

2022. jan. 2. 12:05
 16/67 anonim ***** válasza:
Oké, már azt hidtem változott a dátum azóta, hogy engem értesítettek 😅
2022. jan. 2. 13:43
 17/67 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Nagyon vacillálok a jelentkezésen, viszont csak sima érettségim van. Szerintetek nagyon nehéz elvégezni? Valakinek esetleg tapasztalat? Összességében jó érettségim van, minden ötösre vagy négyesre sikerült (a matek is). :) Nem tudom mihez kezdjek, mennyire érné meg elkezdenem. :)
2022. jan. 2. 18:48
 18/67 anonim ***** válasza:

Annak idején én érettségi után még két évig tanultam. Nem végeztem el, de mindegy. Nem technikum. Az a lényeg, hogy akkor tanultam pénzügyet meg számvitelt. Sokat kell számolgatni, de szerintem komoly logikai érzékkel simán meg lehet tanulni. Nem reál tárgy, de van benne logika. Ha tudsz számolni, meg érdekel is, akkor szerintem menni fog. Vendéglátós szakközépbe jártam, turizmus-vendéglátásból érettségiztem, bár az csak egy az öt tárgy közül (mivel van még magyar, matek, történelem, német), de könyvelés szempontjából szinte mindegy.

Előző előtti! Akkor te is február 17-én kezded a tanfolyamot? Hogy akarod fizetni? Részletekben vagy egészben?

2022. jan. 3. 07:12
 19/67 anonim ***** válasza:

Én feb. 14 kezdem (legalábbis az utolsó e-mailben ezt írták)

Még nem tudom pontosan, vacilálok rajt melyik lenne a jobb választás :/Egy összegben azért olcsóbb, de elég nagy kiadás lenne hirtelen. Te is most kezded?

2022. jan. 3. 16:46
 20/67 anonim ***** válasza:
Az előbb elírtam, nekem 19-én kezdődik, tehát neked felmentéssel 14-én kezdődik, de az rövidebb is. Az egy dolog, hogy egyben hirtelen nagy kiadás, mert tényleg az. De én inkább azért agyalok a részletfizetésen, mert ha időközben úgy érzem, hogy nem akarom folytatni, akkor nem csinálom tovább, nem fitetek többet. Ha előre befizetem az egészet, és még a negyedéig sem jutok el, akkor nekem kéne az a tuti garancia, hogy visszaadják azt, amit pluszban adtam ki előre, tehát visszakapom a háromnegyedét. Tehát nem akarok úgy belemenni, hogy kifizetek százezreket, aztán az első modul végén abbahagyon, de nem fizetik vissza a többit. Kicsit hülyén fogalmaztam, de remélhetőleg érthető. Azt nem mondom, hogy nem bízok bennük, de a pénzvisszafizetési garanciájuk ilyen-olyan esetekben trükközés is lehet. Tehát talán részletfizetés lesz, de nem tudom. Meg kell érdeklődni.
2022. jan. 3. 18:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!