Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Penta Unió mérlegképes könyvelői képzésről?
Én elvileg február 19-én távoktatásban fogom elkezdeni a mérlegképest.
Arról tud valaki valamit, hogy mennyibe kerülnek a vizsgák? A vizsgadíjak nyilván nincsenek benne az árban, de nem láttam olyat, hogy valahol ki lenne írva konkrét összeg. Erről tud valaki valamit?
Nem felmentéssel kezdem meg, szóval a jelek szerint 2023 szeptemberéig fog tartani. 8 vizsga. 7 modulzáró, 1 komplex. Az utolsó lesz a Nyolcadik vizsga: a Halàl. Vagy nem. ;)
Annak idején én érettségi után még két évig tanultam. Nem végeztem el, de mindegy. Nem technikum. Az a lényeg, hogy akkor tanultam pénzügyet meg számvitelt. Sokat kell számolgatni, de szerintem komoly logikai érzékkel simán meg lehet tanulni. Nem reál tárgy, de van benne logika. Ha tudsz számolni, meg érdekel is, akkor szerintem menni fog. Vendéglátós szakközépbe jártam, turizmus-vendéglátásból érettségiztem, bár az csak egy az öt tárgy közül (mivel van még magyar, matek, történelem, német), de könyvelés szempontjából szinte mindegy.
Előző előtti! Akkor te is február 17-én kezded a tanfolyamot? Hogy akarod fizetni? Részletekben vagy egészben?
Én feb. 14 kezdem (legalábbis az utolsó e-mailben ezt írták)
Még nem tudom pontosan, vacilálok rajt melyik lenne a jobb választás :/Egy összegben azért olcsóbb, de elég nagy kiadás lenne hirtelen. Te is most kezded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!