Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek/tapasztalato...

Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Penta Unió mérlegképes könyvelői képzésről?

Figyelt kérdés
Szeretném elvégezni a mérlegképest, de egy kicsit félek a távoktatástól (sajnos kis faluban lakom és csak ez jöhet szóba).

2021. júl. 30. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%

Pénzvisszafizetés a kezdés után x ideig van (ha jól emlékszem)

Ezen gondolkoztam én is, de nem vagyok bent biztos, hogy hagynák, hogy csakúgy ne fizesse valaki tovább, de ez persze a szerződéskötéskor úgyis kiderül

2022. jan. 3. 21:19
 22/67 anonim ***** válasza:

Azóta rákérdeztem egy-két dologra.

Minden modulzáró 10 000 Ft, a záróvizsga kb. 80 000 Ft. A 7+1 vizsga 150 000 Ft! Részletfizetéssel 348 000 Ft, de ez is csak a járványügyi intézkedések miatt! Tehát ha lanyhul a Covid, ami már nagyon nem ártana, akkor hirtelen megdobhatják az árát, persze ez csak arra vonatkozik, aki nem mostanában kezd bele. De talán csak mézesmadzag, hogy csak most ennyi, mert Covid nélkül is 348 000 lenne részletre. De mindegy, nem tudom.

De ez így összesen 500 000 Ft, azaz ötszázezer forint, azaz félmillió forint. Biztos nagyon jól megtanítanak, de nagyon sokallom. Szerintetek megéri másfél évig, 2023 szeptemberéig szarolni? Az oktatók egész jók, de nem tudom.

Néztem az Efebet is. Ott részletfizetéssel 238 000 Ft-ra jön ki, plusz három vizsga, a végén a záróvizsga, ami ott szintén olyan 80 000 Ft, de ez így 350 000 Ft körül van, és csak 10 hónap, tehát ha nyáron sem áll meg, vagyis úgy lesznek a vizsgák, akkor novemberre meglehet. Arról valami vélemény?

2022. jan. 4. 21:42
 23/67 anonim ***** válasza:

22: 6. válaszoló vagyok. Én amikor kitaláltam, hogy a mérlegképest akarom csinálni, akkor utánanéztem a suliknak és igazából személyes tapasztalatok alapján is a Pentára esett a választásom. Azóta még több ismerőssel beszéltem, akik szintén itt végeztek és nem volt panaszuk, sőt, mindenki nagyon dicsérte. Nézegettem másik sulit is, de nekem csak ők tűntek a legmegbízhatóbbnak.

Az Efebről nem hallottam, nem tudom milyen lehet. És igazából így előképzettség nélkül azt sem tudom, hogy 10 hónap alatt megtanítanak-e olyan szintre, ami megfelelő ahhoz, hogy el tudj helyezkedni a szakmában.

2022. jan. 5. 07:46
 24/67 anonim ***** válasza:
Én is több helyen utána néztem a képzésnek, utána kérdeztem, de őket senki nem említette és nem is találkoztam velük. Az a 10 hónap és az 3+1vizsga nekem elég fura akkor melyik tárgyakból nem vizsgázol? Tudtommal ezek központiak nem az iskola állítja elő. Ha tényleg akarod ezt csinálni szerintem nem az lesz a lényeg hogy mennyi ideig tanulsz vagy az ára, hanem hogy jól megtanuld és tényleg tudd használni a tudásod.
2022. jan. 5. 08:21
 25/67 anonim ***** válasza:

Köszönöm a 22-esnek a részletes információt. Totál tévhitben voltam eddig. Jó hogy még nem jelentkeztem... Én nem gondoltam hogy a vizsgákért is így kell fizetni, ráadásul ennyit. Azt hittem csak a tanfolyam ára ami ha jól emlékszem 300 ezer körül volt.

Így a vizsgákkal ez brutál sokba kerül. Szóval még gyűjtök.

2022. jan. 6. 00:22
 26/67 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor inkább a Penta, nem az Efeb, ha nem is ismerik.

De egyébként engem az ára tart vissza a legjobban, szóval még valameddig agyalok.

2022. jan. 8. 22:37
 27/67 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként megéri könyvelőnek tanulni?
2022. jan. 8. 22:38
 28/67 anonim ***** válasza:
100%
27: 6. vagyok, ha valakit érdekel a szakma, akkor szerintem jó befektetés.
2022. jan. 10. 07:48
 29/67 anonim válasza:
100%

Sziasztok! Én most regisztráltam a februárban induló (felmentés nélküli) képzésükre. Az érettségire épülő 3 hónapnál hosszabb felnőttképzésre (18-55 év közötti felnőtteknek) lehet az államtól képzési hitelt igényelni (diákhitel) 0%-os thm-mel. Itt olvashattok róla bővebben: [link]

illetve videón:

https://www.youtube.com/watch?v=KcrnsfSG19A

2022. jan. 11. 10:06
 30/67 anonim ***** válasza:
Tegnap kaptam az email-t, hogy fel kell tölteni a dokumentumokat a beiratkozáshoz, aztán pedig ki kell majd tölteni a beiratkozás varázslót, de erről jönni fog egy új email,de ezeknek meg kell lennie holnapig. Tudja valaki kb mikor fog megjönni a második email, számíthatok rá ma (szombaton), vagy rosszul értelmeztem és csak a dokumentumokat kell feltölteni holnapig?
2022. febr. 5. 10:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!