Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek/tapasztalato...

Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Penta Unió mérlegképes könyvelői képzésről?

Figyelt kérdés
Szeretném elvégezni a mérlegképest, de egy kicsit félek a távoktatástól (sajnos kis faluban lakom és csak ez jöhet szóba).

2021. júl. 30. 18:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
30: én nem kaptam semmilyen e-mailt. 😳
2022. febr. 5. 19:10
 32/67 anonim ***** válasza:
0%
Személy szerint én meg már lassan ott tartok, hogy a franc sem akar könyvelőnek tanulni. Mennyivel keresnék jobban, mintha komolyabb szakmában dolgoznék melósként? A szakmunkásokat, mármint a szakembereket megbecsülik. Ha kiadok közel félmillió forintot azért, hogy mérlegképes könyvelő legyek, aztán továbbra is a munkahelyváltáson agyalok, mert esetleg nem járnék jobban, pláne anyagilag nem, akkor inkább maradok melós, minthogy egy irodában tespedjek. Nyilván kényelmesebb irodában ülni, de nekem nem büdös a munka. Akkor meg minek, ha kisebb felelősséggel ugyanúgy keresek? Meg így csak kidobok egy rakás pénzt. Később nyilván tudnám hasznosítani a tudást, mert az a leghasznosabb dolog a világon, a tudás hatalom, de egy kicsit gondolkozni is kéne, hogy kiadjak-e százezreket egy talán hasznosíthatatlan tudásra.
2022. febr. 6. 17:50
 33/67 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem aki jelentkezik rá az gondolkozik :)

Haszonsíthatatlannak nem mondanám, szerintem az is sokat jelent, ha valaki már csak a saját bevallásait megtudja csinálni, esetleg a családi vállalkozások könyvelését akár csak másod állásba. Mellesleg szerintem nem én vagyok az egyedüli aki éveket tanult azért hogy legyen egy szakmája ami semmit sem ér mérlegképes könyvelő végzettség nélkül.

"nekem nem büdös a munka" én még olyan könyvelőt nem láttam akinek az lenne, míg nem tudod mit is jelent könyvelőnek lenni és mennyi munkával, folyamatos tanulással jár ne tegyél ilyen kijelentéseket csak azért mert egy könyvelő "csak ül az irodába egész nap"

2022. febr. 6. 19:44
 34/67 anonim ***** válasza:
0%

Nehogy már baj legyen, hogy meggondoltam magam, és nem akarok könyvelő lenni. Ezért le kell pontozni 0%-ra? Ez aztán a vélemény elismerése. Én csak írtam egy véleményt

Nekem nem úgy nem büdös a munka, hogy csinálni kell valamit. Ezt úgy értem, ahogy általában szokás érteni, vagyis nem büdös a FIZIKAI munka. Egyeseknek az nem tetszik, de nekem semmi bajom vele. Azt meg tudom, hogy a könyvelő sokat dolgozik, nem kell hülyének nézni.

2022. febr. 10. 18:38
 35/67 anonim válasza:
Sziasztok! Van, aki csinálja már a tanfolyamot?
2022. jún. 8. 18:05
 36/67 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, én csinálom. Maximálisan meg vagyok elégedve mindennel. Az oktatók nagyon jók, tökéletes az anyag mennyisége, ha tanul az ember le lehet vizsgázni jó eredménnyel, szóval én csak ajánlani tudom.

2022. jún. 10. 10:45
 37/67 anonim válasza:
Pénzügy-számvitel modulzáró vizsgád volt már?
2022. jún. 10. 18:02
 38/67 dddanita válasza:
Sziasztok, en a szeptemberi kepzesen gondolkodom. Tantervi vagy távoktatás a jobb? A távoktatásnál ugyanúgy érthető a tananyag? Ha jól olvastam akkor videók alapján megy az oktatás, de lehet rosszul tudom. Köszönöm.
2022. aug. 1. 09:25
 39/67 anonim ***** válasza:

Szia! Én februárban kezdtem távoktatassal és felmentessel. Igen jól értelmezem van egy adott utemterv be vannak osztva a videók heti/2heti anyagokra annyiszor nézed vissza mennyiszer akard(de épp elég egyszer végig nézni őket, hogy ne maradj le az utemtervtol túlságosan). Szeptemberben lesz az első modulzarom így hogy mennyire hatékony így az oktatás egyenlőre még nem tudom.

Én is sokat gondolkoztam, hogy melyiket válasszam, érdemes végig gondolni hogy tudod megoldani az órákra való bejárast és, hogy jó e az az időbeosztás neked. Nálam még szerepet játszott az is hogy mi lesz ha véletlenül újra bejon egy kovid/karantén.

Sehogy sem egyszerű szerintem a képzés és nem is olcsó de ha ezt szeretnéd akkor megéri

2022. aug. 2. 18:23
 40/67 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem azokhoz lenne kérdésem, akik már vizsgáztak ki mibe ment? Kedden vizsgázok és erről semmi tájékoztatás nem kaptunk, pénzügy számviteli ügyintézőnél nekünk egyén ruhába kellet kötelezően, itt mivel nincs nem tudom mit illik /szoktak felvenni. Előre is köszönöm a segítséget!
2022. szept. 9. 06:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!