Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Penta Unió mérlegképes könyvelői képzésről?
Szerintem aki jelentkezik rá az gondolkozik :)
Haszonsíthatatlannak nem mondanám, szerintem az is sokat jelent, ha valaki már csak a saját bevallásait megtudja csinálni, esetleg a családi vállalkozások könyvelését akár csak másod állásba. Mellesleg szerintem nem én vagyok az egyedüli aki éveket tanult azért hogy legyen egy szakmája ami semmit sem ér mérlegképes könyvelő végzettség nélkül.
"nekem nem büdös a munka" én még olyan könyvelőt nem láttam akinek az lenne, míg nem tudod mit is jelent könyvelőnek lenni és mennyi munkával, folyamatos tanulással jár ne tegyél ilyen kijelentéseket csak azért mert egy könyvelő "csak ül az irodába egész nap"
Nehogy már baj legyen, hogy meggondoltam magam, és nem akarok könyvelő lenni. Ezért le kell pontozni 0%-ra? Ez aztán a vélemény elismerése. Én csak írtam egy véleményt
Nekem nem úgy nem büdös a munka, hogy csinálni kell valamit. Ezt úgy értem, ahogy általában szokás érteni, vagyis nem büdös a FIZIKAI munka. Egyeseknek az nem tetszik, de nekem semmi bajom vele. Azt meg tudom, hogy a könyvelő sokat dolgozik, nem kell hülyének nézni.
Szia!
Igen, én csinálom. Maximálisan meg vagyok elégedve mindennel. Az oktatók nagyon jók, tökéletes az anyag mennyisége, ha tanul az ember le lehet vizsgázni jó eredménnyel, szóval én csak ajánlani tudom.
Szia! Én februárban kezdtem távoktatassal és felmentessel. Igen jól értelmezem van egy adott utemterv be vannak osztva a videók heti/2heti anyagokra annyiszor nézed vissza mennyiszer akard(de épp elég egyszer végig nézni őket, hogy ne maradj le az utemtervtol túlságosan). Szeptemberben lesz az első modulzarom így hogy mennyire hatékony így az oktatás egyenlőre még nem tudom.
Én is sokat gondolkoztam, hogy melyiket válasszam, érdemes végig gondolni hogy tudod megoldani az órákra való bejárast és, hogy jó e az az időbeosztás neked. Nálam még szerepet játszott az is hogy mi lesz ha véletlenül újra bejon egy kovid/karantén.
Sehogy sem egyszerű szerintem a képzés és nem is olcsó de ha ezt szeretnéd akkor megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!