Egyetemisták, hány vizsgátok lesz ebben a vizsgaidőszakban?
Figyelt kérdés
Milyen szakon tanultok?2020. dec. 20. 11:46
12/31 anonim válasza:
7 vizsga, ebből hármat megcsináltam decemberben, úgyhogy már csak a neheze van hátra :D (jog)
13/31 anonim válasza:
5 vizsga (abból egy csak papíron, év közbeni órai munkára, házira, beadandóra kaptuk a jegyet).
Magyar BA
14/31 anonim válasza:
offtopic (már válaszoltam én is amúgy a kérdésre), de egy ilyen kérdésnél miért kell lepontozni a válaszokat, itt mi számít nem hasznos válasznak?
15/31 anonim válasza:
Csak simán vannak frusztrált emberek, akik képesek itt levezetni a bajaikat. Számomra se sok értelme van ennek vagy hogy miért lesz ettől jobb nekik, de az ő bajuk.
16/31 A kérdező kommentje:
Én sem értem, mi értelme van a lepontozásnak, aki válaszolt, mindenkinek zöldet adtam.
Leírom én is: 4 vizsga és tanárszakos vagyok.
Jöhetnek még válaszok
2020. dec. 20. 19:29
17/31 anonim válasza:
9 + 2 beadandó, összesen 14 tárgyam van,38 kredit. Pszichológia BA
18/31 anonim válasza:
Nemzetközi gazdálkodás, 4 vizsga
20/31 anonim válasza:
Ha jól számolom 6, mert más tantárgyakból és szabválokból zh-k alapján megkaptam az ötöst
Állatorvostudományi Egyetem 1. Félév
(Ma lesz az első vizsgám, úgyhogy szurkoljatok :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!