Semmi esély nincs már rá, hogy kinyissanak szeptember előtt az egyetemi kollégiumok?
Nem fogadhat a saját kollégiumom, mert nem nyithatnak ki, de többen is vagyunk, akiknek gyakorlat teljesítése, illetve vizsgák szempontjából nagyon kellene szállás, mert nem tudunk bejárni. Semmi esély nincs már rá, hogy kinyissanak idén a kollégiumok és visszamehessünk? (Egyébként a külföldiek bezzeg ott lehetnek, nekik nem kellett kiköltözni. Ezt sem értem, hogy ők miért lehetnek bent.)
(Nem a saját sulink kollégiumában vagyunk, hanem másikban, mert a saját sulink kollégiuma borzalmas.)
Nálunk nem lesz, tiltva van, aki kapott a helyzete miatt (lehetett jelentkezni), az maradhatott pl. határontúliak.
Igen, ez nagyon kellemetlen szituáció. Néztem magánkolikat, 65 ezerért van.
Viszont én szeretnélek kérni, hogy ezért ne szidd a külföldieket, mert sokkal gázabb szituban vannak, akár több ezek kilométerre a családjuktól, akik lehet még nagyobb vészhelyzetben voltak, mint mi magyarok. És dönthettek, hogy hazamennek másnap, akár százezres repjegy áron, oda a félévük vagy maradnak és talán így tudják biztonságban a családjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!