Másodéves hallgató leszek szeptembertől. Érdemes már most keresni konzulenst majd a szakdolgozathoz, vagy ráérek még?
Figyelt kérdés
Az évfolyamban már többen ezen gondolkoznak, csak nem értem, hogy miért ilyen korán. Nekem első diplomám lesz, szóval azt sem tudom, mi fán terem ez az egész konzulens dolog. Bocsi, ha butaságot kérdezek.2020. jún. 3. 18:10
1/4 anonim válasza:
Én 7 féléves szakon végeztem, a 6. félév végefelé kerestünk konzulenst.
2/4 anonim válasza:
Még ráérsz. Szaktól függően a végzés előtt fél vagy egy évvel kell felkérni a konzulenst. De előtte fogtok kapni információt, hogy mikorra kell leadni a téma bejelentőt, illetve vannak olyan szakok, ahol kiteszik, hogy melyik tanár milyen témákat vállal. Na, ilyen pl, nálunk nem volt, magunknak kellett kitalálni, hogy egy bizonyos témához kit tartunk jónak. Ha az egyetem honlapján fenn van a szakod szakdoga tájékoztatója, azt esetleg érdemes lehet átnézni, hogy mire számíthatsz.
3/4 anonim válasza:
Ha mesteres vagy igen, ha alapszakos akkor meg raersz.
4/4 anonim válasza:
Nekünk a 6.félév végéig kellett felkérnünk a konzulenst, de volt olyan, aki témát váltott emiatt másik konzulense lett és nem volt belőle semmi baj hogy később vette fel a témát. De ha van már akit szívesen felkérnél és van temad hamarabb is megkeresheted nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!