Kollégiumi élet. Mi hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem az egyetemi kollégiumi élettel kapcsolatban.
- A zuhanyzóban általában meztelenül zuhanyoznak egymás előtt? Gáz, ha én alsónadrágban zuhanyzom? Ha lezuhanyoztam, ott öltözzek fel, vagy nem gáz ha törölközőben végigrobogok a folyosón?
- Hajszárítást, hajvasalást hol lehet elintézni (mosdó vagy szoba)? Engem zavar, ha közben körülöttem vannak, gondolom nincs lehetőség, hogy egyedül legyek?
- Öltözködni hol lehet? Szobában mások előtt, vagy van más módja is?
- Hangosan tudok csak (magamban beszélve, magyarázva) tanulni. Tudok valahol egyedül lenni tanulás közben?
18/F
2010. aug. 9. 14:40
11/14 A kérdező kommentje:
Tökéletesen, csak a zaj zavart, de az nagyon :D
2011. aug. 18. 16:43
12/14 anonim válasza:
Tényleg ilyen gyökér vagy? xd Mindent meg lehet szokni! A kollégium a világ legjobb dolga... együtt a haverokkal, bármit meg tudsz kérdezni, sok hülyéskedés...
13/14 anonim válasza:
ne parázz már ennyire 2 éve vagyok az és mindent leszarok persze a vélemény fordul ha lány vagy :D
14/14 anonim válasza:
Kolisnak lenni egy nagy rakás ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!