Mennyire elfogadható a kollégiumi élet, egyetemen?
Értelmes emberek közt sem a higiénia, sem a biztonság nem jelent problémát. 3 évig voltam (főiskolán) koleszos, soha nem tűnt el semmim, nem kaptam el semmit a közös mosdótól.
Tanulás? A hangos tanulással nem tudom mit tudsz kezdeni, én nem vagyok olyan, a szobatársaim sem voltak. De mindig ki tudsz ülni olyan helyre, ahol nem zavarnak, nem zavarsz. Egyébként meg könnyebb a tanulás, mert ha valamit nem értesz a többiek talán tudnak segíteni.
Nekem volt egy elviselhetetlen, hangosan tanulós szobatársam, aki éjszaka művelte ezeket a dolgokat, hát majdnem fejbe vertem...
Aztán lett egy másik, de az hajlandó volt kompromisszumra, pl. akkor tanult hangosan, amikor én nem voltam a szobában (ez elég sokszor fordult elő mert a suliban voltam általában). Szerintem minden megbeszélés kérdése, ha hajlandó vagy alkalmazkodni ezen a téren, és mondjuk nem hajnalig mondod fel a leckét, akkor nem lesz gond.
A közös WC-vel, zuhanyzóval meg nincs nagy gond, tisztán szokták tartani. Persze papucsban kell menni zuhanyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!