Kollégiumi élet. Mi hogy zajlik?
Lenne pár kérdésem az egyetemi kollégiumi élettel kapcsolatban.
- A zuhanyzóban általában meztelenül zuhanyoznak egymás előtt? Gáz, ha én alsónadrágban zuhanyzom? Ha lezuhanyoztam, ott öltözzek fel, vagy nem gáz ha törölközőben végigrobogok a folyosón?
- Hajszárítást, hajvasalást hol lehet elintézni (mosdó vagy szoba)? Engem zavar, ha közben körülöttem vannak, gondolom nincs lehetőség, hogy egyedül legyek?
- Öltözködni hol lehet? Szobában mások előtt, vagy van más módja is?
- Hangosan tudok csak (magamban beszélve, magyarázva) tanulni. Tudok valahol egyedül lenni tanulás közben?
18/F
hajajj
melyik koli?
nagy átlagban elválasztó vana zuhanyzóban,nem lát senki,meztelenül fürödtem mindig
hajszáritás...egy idő után leszoksz ilyenről...hajvasalás...biztos hogy fiu-e vagy?:D
öltözni mi bajod ha más előtt öltözöl?vagy felöltözöl mások eltt vagy kivárod mig mindenki távozik,de akkor elkésel mindenhonnan...
hangos tanulással ki leszel téve a szabadba a fűre,tanulj meg halkan tanulni...
1. Ha ennyire gátlásos vagy, akkor menj olyankor fürdeni, amikor más nem. Mi lazán mentünk a folyosón magunkra csavart törcsiben, vagy köntösben (lányok voltunk).
2. Szintúgy várd meg, hogy egyedül legyél ( ha lesz egyáltalán ilyen).
3. mi ha egyedül akartunk tanulni, akkor kimentünk a dohányzóba, ott néha lehetett egyedül lenni.
A legjobb azonban, ha hozzászoksz, hogy egy koleszban nem lehet elvonulni olyan könnyen és alkalmazkodsz.
Gáz ha alsónadrágban zuhanyzol, akkor már kereshetsz is albérletet.
A törülközős flangálás a legelterjedtebb szerintem.
"Tudok valahol egyedül lenni tanulás közben?"
Lehet hogy van tanulószoba, amit persze senki sem használ rajtad kívül. A könyvtárakat érdemes kipróbálni, bár hangoskodni ott sem lehet de legalább csend van. És néha a park a legjobb, ha nincs rossz idő.
Nálunk mindenki törcsiben rohangál a folyosón. Természetesen meztelenül zuhanyzunk, de egyrészt van válaszfal a zuhanyfülkék között, másrészt nem igazán stíröljük egymást közben. Viszont ha meglátnak alsógatyában zuhanyozni, szerintem kicsit körberöhögnek. :D
Ott vasalsz hajat, ahol akarsz, mi a szobában szoktuk (van egy függönnyel elválasztott mosdós-tükrös rész), és barátkozz meg a gondolattal, hogy a koliban MINDIG vannak körülötted, még a wc-ben is.
Öltözködés..szintén a szobában szoktuk, kit zavar? Különcködhetsz, de ki fogsz lógni a sorból, negatív értelemben.
Ha vannak körülötted, akkor majd szépen megtanulsz magadban tanulni.
hát haver neked sose lesz nőd...
enyire szégyenlős vagy? ilyesmikkel normális férfi ember nem törődik.
én ezért nem mentem koliba
nem vagyok prűd.. csak van egy magánszféra,amit megtartanék magamnak..
Ezek a dolgok engem is foglalkoztatnak, amiket kérdeztél, de lehet én nem is adom be a jelentkezést a kollégiumba, inkább kinyögöm az albérletet és mellette dolgozok. Nem tudom miért, de nagyon kell nekem egy privát szféra, nyugalom és szerintem ne törődj a negatív válaszokkal, én is ugyanígy vagyok.
Próbálj meg kollégium helyett inkább albérletet keresni, hogyha anyagilag megengedhető számodra.
Egyébként melyik egyetemre jelentkeztél?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!