Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyet tehetnek a tanárok/igazg...

Ilyet tehetnek a tanárok/igazgatók?

Figyelt kérdés
Mesélte barátnőm hogy a volt általános iskolájába, most azt fogják bevezetni, hogy nem lehet párkapcsolatot kialakítani az iskolában... pedig szerintem ez nem fog működni. És a barátnőm barátnője már szakított is a barátjával mert az anyja azt mondta neki hogynem járhat vele.. Szerintem hülyeség, én nem foglalkoznák ezzel, nem szakítanák azért a párommal mert ,,megtiltják". Szerintetek? Magánjog az, hogy ki kivel van együtt nem?
2010. aug. 5. 22:13
1 2
 1/12 anonim válasza:
86%
Mit tesznek intőt adnak? Hülyeség az ilyet nem lehet megtiltani.
2010. aug. 5. 22:21
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen igazad van. Ez akkora hülyeség...
2010. aug. 5. 22:26
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen igazad van. Ez akkora hülyeség lenne...
2010. aug. 5. 22:26
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem inkább azt akarják elkerülni, hogy nyilvánosság előtt tapizzák, csókolgassák egymást. Ami egyébként nálunk is az elmúlt években "divat" lett, és egy idő után már tényleg rohadt idegesítő. Nem túl kedves dolog megtiltani, de valamit mégiscsak kell tenni.
2010. aug. 5. 22:27
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
hülyeség, de gondolom nem véletlenül akarják bevezetni. elég undorító, ahogy nyalják-falják egymást egyesek az iskolában. ez nem oda való.
2010. aug. 5. 22:27
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Nem úgy szól a dolog, hogy "az iskola területén"?

Mert azt speciel én is támogatnám :)

2010. aug. 5. 22:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak annyit tilthatnak meg, hogy iskolában, iskolaidőben csókolózzanak. De például a szünetben való beszélgetést, flörtölést nem tilthatják meg.
2010. aug. 5. 23:15
 8/12 A kérdező kommentje:
igenigen, a nyalakodás az még oké, nálunk sem lehetett mikor általános iskolás voltam, de ez már sok :S
2010. aug. 5. 23:54
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Kedves Nyaff

Ilyet mem tilthat meg 1 iskola sem. Ha esetleg megis megtortenik nem tudom, hogy hogyan, de el lehet intezni, mivel ezek mar a ti jogaitok.

Megegyszer elmondom, hogy ilyet nem tilthat meg 1 iskola sem.

2010. aug. 6. 07:49
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Nyugodj meg, kicsi gyermek, nem azt fogják betiltani, hogy két fiatal járjon, hanem azt, hogy az iskolában ennek úgy adják jelét, ahogyan az munkahelyen nem illendő. Azt két tanárnak sem engedélyeznék.
2010. aug. 6. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!