Nem érzem jól magam ezen az egyetemen. Mi a véleményetek, mit tehetnék? Részletek lent.
Édesanyám szerette volna leginkább, hogy beiratkozzak egy bizonyos szakra. Meggyőzött, elméletben tudom is, hogy igaza van, mert a jövőben valószínűleg keresett, jól fizetett és hasznos ágazatról lenne szó. Gyógytornász lehetne belőlem. Szóval rendben, elméletben működik is a dolog, és én is tudom, hogy jó LENNE. Úgy áltam hozzá az elején is, hogy odamegyek és megszeretem idő közben, mert nagyon akartam, hogy így legyen. Ennek ellenére megkezdődött az tanítás, járok előadásokra, de minden alkalommal úgy érzem ez nem az én utam, hogy mérföldekre áll tőlem az egész: biológia, biofizika, stb. Ráadásul nem is magyarul tanulok. Minden nap úgy indulok el, hogy meg akarom szeretni, aztán bemegyek és fél óra után megint azon gondolkodom, mit keresek én itt? :( A társaság is egy külön világ, sehogy sem találok közös hangot velük, pedig komolyan próbálkozom, de úgy érzem mindenki teljesen eltérő személyiség az egyémtől. Ami még egy kritikus pont, az a tandij. Nagyon drága, átszámolva 4OO.OOO Ft évente. Nem szeretnék ennyi pénzt kidobni, nem akarom a családomat ennyitől megfosztani hiába. Tudom, hogy az én hibám, és sajnálom is. Az a gond, hogy nincs is ötletem mire válthatnék, mert az a terület, ami engem érdekelne elég reménytelen: vagy nincs jövője, vagy telített már. Ha abbahagyom most ezt a szakot, várnom kell egy évet, hogy másra iratkozzam. Apum szerint az nem baj, mert tanulhatnék közben. Tanácstalan vagyok, a régi optimizmusom is kezdem elveszteni:( Kérlek segitsetek! Folytassam, vagy váltanom kellene?
(19L)
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:03
2. válaszoló vagyok. Csak annyit írok, hogy én is tanulok telefonkönyv vastagságú könyveket, mivel orvosira járok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!