Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? (Kérdésed túl...

Mit tehetnék? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a mai napon elméletileg 7 óránk lett volna, de Isti bá' azt mondta, hogyha nem ér ide, akkor elmarad az óra, mehetünk haza. Nem jött, én barátnőmmel kimentem a buszmegállóig, másik osztálytársamat volt biosz tanárnőm vitte haza, egy másik srác elment, így ott maradtak hárman. Mikor már szálltunk fel a buszra, akkor jött a két Zsolti és mondták, hogy menjünk vissza, mert osztályfőnök azt mondta, negyed órát ott kell lenni, ha nem megyünk, beír igazolatlannak. Már mutattam a bérletemet, meg minden, leszállni esélytelen volt - ha egy perccel hamarabb jöttek volna, akkor visszamentem volna. Itthon elmondtam anyának mindent, mi történt, Ő mondta, hogy miért sírok három igazolatlan miatt? De én EGY igazolatlant sem akarok, ráadásul pont pénteken mondta osztályfőnök kettőnk csütörtöki beszélgetésére visszatérve, hogy én rendes kislány vagyok, nem lógok, nem vagyok olyan, mint az a 3 fiú az osztályból. Én nem akarom elveszíteni osztályfőnök bizalmát és igazolatlant sem szeretnék, mert egyrészt szüleimnek is ártanék, meg magamnak is 2 okból. Mit tehetnék, tudnátok ötleteket javasolni? (17/L)
2011. ápr. 19. 16:22
 1/1 anonim ***** válasza:

mondd meg neki az igazat!!! nem nagyon tehetsz róla.....

bízz benne hogy megértő :)

2011. ápr. 19. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!