Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az utasok miért csak kevés...

Az utasok miért csak kevés helyet adnak hogy fel áljak és ki jöjjek az üléseknél?

Figyelt kérdés

Gyakran tapasztalom hogy az emberek nem képesek nagyobb helyet adni hogy ki jöjjek onnan ahol ülök. Ez olyan pofátlanság és lustaság.

Ledolgoznak napi 12 órát és fel sem tudnak álni? Sokszor nem értem

2017. ápr. 7. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Mert ilyen helyesírással én is xarnék rád...
2017. ápr. 7. 18:30
 2/5 anonim válasza:
Leírhattad volna, hogy hol. Mert ez kb minden tömegközlekedési eszközön lehetséges. Én buszozok. Minden egyes alkalommal tele van, soha nem ülök és annak is örülök, ha felférek a buszra. Napi 7-8 óra után az aki áll nem fog arrébbpattanni, azért mert valaki aki egy órán keresztül ült fel tudjon állni. És ha arra gondolsz aki melletted ül, neki is nehéz belemászni a tömegbe.
2017. ápr. 7. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom jó csaj vagy és szeretnék érezni a közelség eset. Vagy csak egyszerűen lusták.
2017. ápr. 8. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:
*közelségedet
2017. ápr. 8. 07:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert nincs náluk a veres szőnyeg, hogy uraságodnak terítsék a sok munka után... Kérdezd meg esetleg a külső helyre ülőket, hogy meddig mennek, és ülj kívülre, ha ők tovább mennek mint te. Problem solved. Persze ez már európai tempó, ami itt Balkániában ismeretlen.
2017. ápr. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!