Abagyi89 kérdése:
Én most középiskolás vagyok véletlenül vettem egy felsőoktatási bérletet a közoktatasi bérlet helyet a bkk-nál. És ez a bérlet miben más a közoktatásinál? Jó ez nekem járhatok vele?
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 23:36
1/5 eddiboy válasza:
Igen, használhatod, mert elvben a közoktatásin nagyobb a kedvezmény (bár jelenleg egy árban vannak), felsőoktatásit bárki vehet, ha van diákigazolványa (bármilyen nappalis vagy estis). Ettől még lehet hülye ellenőr, aki beleköt, de nyugodtan mondd el neki ezt, amit leírtam, és véletlenül se ismerd el, ha meg akar emiatt büntetni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg párszáz forintért kicseréltetni jobban megéri, mint 8 vagy 16 ezer forint büntetést fizetni egy túlbuzgó ellenőr miatt.
3/5 eddiboy válasza:
Felesleges kicseréltetni, jó így a bérleted.
5/5 anonim válasza:
Menj be egy ügyfélszolgálatra vagy hívd fel a BKK ügyfélszolgáltatát telefonon és kérdezd meg. Amúgy egy vonaljegy áráért (350 Ft) kicserélik neked bármelyik BKK ügyfélközpontban.
Amúgy árban ugyanannyi, valószínűleg csak azért van két különböző, mert a BKK az egyetemisták és a közép/általános iskolások után más költségvetésből kapja a támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!