Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen MAV kalauzzal torteno...

Milyen MAV kalauzzal torteno konfliktusotok volt?

Figyelt kérdés

Engem megbuntettek 16.000 Ft-ra, holott volt ervenyes berletem es diakom is. A kalauz azon akadt ki, hogy mivel arrogans volt velem, elkertem az azonositojat, hogy panaszt tehessek ellene. Ordibalni kezdett, hogy o 2 gyerekes anya es nem rugathatom ki stb es amugyis o tul van hajszolva. Ahogy ultem, lehajolt hozzam es az arcomba hajolva obegatott hogy majdnem osszeert az orrunk. Hiaba adtam oda a diakot meg a berletet, nem adta vissza hanem szemelyit kert. Semmire nem valaszolt, hogy miert. Nem adtam oda, erre rendort hivott. Nagyon megalazo volt mert le is szallittattak es a papirt se mutatta meg a kalauz no ami ki lett allitva, csak kovetelte hogy irjam ala. El se engedte olvasni, hogy irtam volna ala. Rengeteg ilyen sztori van a neten es egeszen dobbenetes. Azt se tudom mi miatt birsagolnak meg. Ervenyes berlettel es diakkal. Mert ha jegy/berlet nelkul utazik valaki az egy dolog, de akkor se ordibalhat egy utassal meg hajolhat fenyegeto modon a pofamba. Panaszt tettem ellene, hat most varom hogy mi lesz. Megalaznak, nem hagy nyugodtan utazni, arrogans velem amibol szovaltas lett, az ervenyes berlet es diak ellenere leszallit es rendort hiv amiert nem adtam oda neki a szemelyit. Mivel meg se mondta hogy mi miatt kell.

Hasonlo tapasztalatok esetleg?

En ezzel a vegsokig el fogok menni az tuti, mert nem szegtem meg szabalyt. A kalauz bepanikolt hogy panaszt teszek es ezert rendezte a musort hogy vedje magat. Teljesen fel vagyok haborodva.

2017. márc. 20. 11:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tanuljunk tovabb? 2 szakmával,hamarosan jogsival,ecdllel a kezemben vagyok kalauz... Van mérnök ismeros is. S tudod,szeretjük csinálni...
2017. márc. 21. 15:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Klimaxhoz túl fiatal volt :P 30-40 közötti volt. Talán 35-40.
2017. márc. 21. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Itt egy gond van: miszerint a "kalauz rendőrt hívott" Én egyszer-kétszer már hívtam a yardot, de ott mindíg megkérezték hogy mi történt, mi a probléma. Szerinted a rendőr kimegy Karakószörcsök és Csajágaröcsöge közé, mert a "kedves utas" csak az érvényes jegyét adta oda, az igazolványát nem? Ez a sztori ügy sántít, ahogy van.
2017. márc. 21. 21:30
 14/15 A kérdező kommentje:

Jaj de nagyon okos vagy kedves utolsó. Erre mit lehet reagálni, ott se voltál, azt se tudod mi volt, de tök mindegy. Tudod mit, nézd inkább a tévét. És kívánom neked, hogy örök életeden át kalauzold az utasokat és ha 15x reinkarnálódsz, még akkor is. Sőt, már a világra is MÁV egyenruhában szüless majd legközelebb.

Ez a jófej kalauzokra nem vonatkozik, csak az ilyenekre, mint te.

2017. márc. 22. 00:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Kicsit ugyan késő írok választ.

Mondjuk nekem nem ilyen durva volt, de van egy rövid, szőke hajú (talán zselézett hajú is) nő kalauz, aki állandóan flegmázik velem. Múltkor elkérte a bérletemet ellenőrzésre, flegmán mondja diákot, odaadtam neki szépen kinyitva, erre flegmábban és erősebb hangnemben mondja 'mondom diákot'. Kivetette belőlem a tokból, majd nem is kellett neki, épp hogy ránézett.

A velem szembe ülők mondták is, hogy ez kötekedés volt.

Ma meg kis hangerőn zenét hallgattam, erre hangosan rám kiabál hogy hahó, oké, megértem mert a fülesem a fülemben volt de attól egy sima, normális hangnemű hahót is meghallok, nem kell hülye módjára kiabálni és mondani a többi utasnak hogy nem neki kiabált, hanem annak ott hátul mert a füles a fülében. Ha meg épp rossz kedve van ne az utasokon vezesse le, mert nem azért fizetjük a jegyet hogy pofátlanul kezeljenek minket. Hát az tuti, hogy ezzel a nővel sose fogom kedvelni az utazást.

Persze van rengeteg jófej kalauz, sokszor kedvesen elkérik, megköszönik majd egy mosollyal mennek tovább. :)

2017. okt. 2. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!