Nektek volt már konfliktusotok a gyorsvonaton hely jegyel kapcsolatban?
Nem is értem a kérdést, hiszen ahogy itt már említették, gyorsvonatra nincs helyjegy.
Ha IC-re vagy expresszre gondolsz, amire van helyjegyed, és te akkora nyuszi vagy, hogy nem mersz valakit megkérni, hogy ugyan tegye már arrébb a táskáját a TE helyedről (amit egyébként akkor is meg kellene tennie, ha nem lenne helyjegyes a vonat), az a te bajod.
Mi az, hogy nem szólsz?? Simán szólok, nem azért vettem meg a helyjegyet, hogy ne legyen helyem. Sokan úgy szokták felszállnak helyjegy nélkül, és leülnek ahol van hely, de ha jön az, akié a hely, felállnak szó nélkül.
KOmolyan inkább állsz??
Igazából én nem szeretek az emberekel komunikálni és melletük ülni sem és ha egy c betüs emberi faj ül a helyemen vagy egy erősebb fizikális erőbben lévő akkor inkább állok.
De egyébként a helyjegy és a gyorsvonati pótjegy is nem másról szól mint a pénz beszedésről a pótjegyet még el is fogadnám de a helyjegy az annyira idegesitő olyan mintha repülőre szállnák fel ahol mindenkinek meg van a helye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!