Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SzJG fanok. Egy kis segítséget...

SzJG fanok. Egy kis segítséget kellene. Nem igazán vagyok képben. A kalauzzal kapocsatok?!

Figyelt kérdés
Een a könyveket kaptam meg vettem és csak azt nézék hogy hányadik rész. És én meg csak az egyik kiadást szeretem volna mert nagyon rosszul tudok lenni ha egy sorozatnak nem így vannak a gerincein a felirat. Ízlés kérdezes. Nem ez a lényeg hanem ugye én a nyolcadik részt úgy kaptam meg hogy 8/1 és 8/2. Es azt hallotam, hogy kalauz is van a régebbi kiadáshoz. És akkor most ebben a nyolcadik részben ugyanaz van benne mint a kalauzba??! Vagy hogy van??! Valaki eltudná mondani.??! Most tartok a 7.-nek a közepénél. Előre id Köszönöm a válaszokat.

2017. jan. 15. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Miért lenne ugyanaz a nyolcadik részben és a kalauzban?
2017. jan. 15. 14:30
 2/7 anonim válasza:
65%
a Kalauz egy összefoglaló a sorozathoz. Érdekességek vannak benne, idézetek, rajzok stb. Abban már nem fut tovább a történet.
2017. jan. 15. 14:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Két dolog miatt gondoltam az hogy ugyanaz ahol voltam bent könyves bolt meg pénteken hogy egy és több helyen is olvastam, hogy megegyezik a tartalma. Ebbe a könyves boltba nem megyek többet. Nagyon bunkók voltak. Mindegy...De Köszönöm a ti válaszokat. :)
2017. jan. 15. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Ha az új kötetek vannak még neked 1-től 8-ig, akkor nem szükséges megvenni a Kalauzt, mert az új kiadásban nincsen, de ha a régiek, akkor mindenképpen 😃😃😄
2017. jan. 16. 18:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát vegyesem van még. 4-4. Szóval meg majd meglátom. De ha már SzJG akkor legyen meg az is. Majd még meglátom.
2017. jan. 18. 06:53
 6/7 Mirjam7887 válasza:
A kalauz az összes szjg részhez kapcsolódik mert mindegyikbol van benne valamilyen érdekesség pl.: Best of szjg jelenetek, kimaradt jelenetek ilyenek szóval nagyon ajánlom akkor is ha az újakat olvasod bár én még a régi kiadásokat olvastam.
2017. jan. 21. 19:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.! Már beszerzés alatt van. A könyves bolt (amit imádok) abban jelenleg nincs úgyhogy várnom kell rá. (Elvileg pénteken már a kezembe tarthatóm.) Köszönöm mindeneinknek a segítséget és hogy írtatok.
2017. jan. 23. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!