Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti köszöntök az exeteknek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti köszöntök az exeteknek, ha véletlenül találkoztok? Konfliktusotok volt belőle?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy 4 évig tartó kapcsolatom ahol első 3 év boldogság,filmbeli szirup majd utolsó egy évben erőszakos lett, majdhogynem bántalmazott lelkileg lenullázott és végül szó nélkül lelépett megcsalt. Kb 3 hét múlva meglátott a buszmegállóban és őszinte széles mosollyal az autóból nagy integető mozdulatokkal köszönt nekem. Én csak néztem őt és nem köszöntem vissza,nem is értettem miért csinálja hisz elvileg annyira utált engem ,gyakran lehordott mindennek.. Később is akárhányszor láttam köszönt nekem én persze nem viszonoztam. Már 2 éve nem láttuk egymást nem hiszem,hogy tudnék neki valaha is köszönni,nem azért mert nem tettem rajta magam túl,hanem egyszerűen emberileg nulla és úgy döntöttem egy ilyen lénynek még köszönni sem akarok..

Persze van több exem is nekik köszönnék bármikor és szerintem ők is nekem pedig volt más megcsalásos kapcsolatom is,de tisztességesen lezártuk nem úgy mint nála..

2016. okt. 20. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha még tényleg nem tetted magad túl rajta (azaz szereted), akkor jobb ha kerülöd.
2016. okt. 20. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos hülyén hangzik, de én így is köszönnék... nálam a köszönés nem a szimpátia jele, hanem alap elvárás saját magamtól is, és más emberektől is. Nem tudom elmagyarázni, egyszerűen alap és kész. Úgy érzem, ha nem köszönnék, azzal csak saját magamat minősíteném, ill. ez esetben pluszban még nyilvánvalóvá is tenném az ex számára, hogy nem vagyok túl rajta, vagy hordozom az iránta érzett haragot, stb... Nem vigyorognék, mint a vadalma, de köszönnék, vagy legalább bólintanék egyet, ezt az "arcába bámulok, de nem reagálok"- szitut nagyon gáznak érezném.
2016. okt. 20. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen

Mivel van ket gyerekem.tole

De alapban jo a viszony

2016. okt. 20. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Általában köszönök azoknak a lányoknak is, akikkel csak dugtam.

Múltkor felszálltam a trolira és ott ült egy lány, akivel szexeltünk párszor, meg egy hónapig "együtt voltunk". De viszont ő volt az, aki szakított velem, mert belsőre nem feleltem meg neki. Elég morcosan, rossz viszonyban vált el tőlem (én nem éreztem rosszat iránta), úgyhogy gondoltam nem köszönök.

Randira mentem amúgy és két megállóval azelőtt hogy leszálltam volna, odajött hozzám, hogy "miért nem köszöntem", "miért játszok vele", "tudja mit csináltam", "ne játsszam a hülyét". Gőzöm sem volt miről beszél. Kicsit vitatkoztunk (szerintem kb a semmin), de végül leszálltam. Totál elterelte a gondolataimat a közelgő randiról, de aztán sikerült visszarázódnom.

Sosem váltam el rossz viszonyban (részemről) lányoktól, úgyhogy semmi gondom a köszönéssel. De dumálni nem állok le

2016. okt. 20. 11:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Én miért adjam meg a tiszteletet valakinek aki nekem sem adta meg? Szerintem van az a szituáció ,hogy nem köszönsz ,tudom durva példa de ez olyan mintha egy ismerősöd megölné egy rokonodat aztán vigyorogva köszöngetne neked,lenne hozzá gyomrod visszaköszönni? Tudom erős példa,de én valahogy így éreztem magam amikor együtt élsz valakivel aztán okosan leépíti az önbecsülésedet úgyhogy te észre sem veszed,kihasznál stb majd se szó se beszéd annyi idő után lelép semmi magyarázat semmi,magadra hagy és kiderül egy barátnőddel mulat..Annyira a padlóra kerültem,mert alapvetően egy olyan ebmer vagyok aki nagyon a lelkére vesz mindent,sokkal érzékenyebben élem meg a dolgokat mint a legtöbb ember. Ezekután azt gondolom számomra meghalt az exem,nekem ne köszönjön ,ha szó nélkül képes volt elhagyni,azután persze lepacsizna velem ,hogy érdekből vagy csak azért,hogy a lelkét tisztára mossa azt nem tudom. Egyértlemű,hogy érzelmileg rég nem kötődöm hozzá már azért sem ,mert volt,hogy hónapokkal később vissza akart jönni,de én nem fogadtam vissza.Az is egyértelmű,hogy maga a sérelem él bennem,nem is lehet elfelejteni se semmisé tenni,nem felejtek se 2 se 10 év múlva.
2016. okt. 20. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Jólvanna, azért ne harapd le a fejem, légyszi...

Nekem is van olyan ember az életemben, aki életreszóló sebeket volna rajtam - ha hagynám. A sztori már rég lezárult, a jogos dühöt pedig elengedtem, mert felismertem, hogy csak és kizárólag magamnak ártok azzal, ha "tartogatom". Ezt nem tudom jobban elmagyarázni. Mindegy, nem is kell. A válaszom ugyanaz: köszönnék neki a fent leírtak miatt is, ill. már csak azért is, mert nem akarnám, hogy lássa, mekkora hatással van rám.

U.i.: ha eddig nem lett volna egyértelmű, ez csak az én saját, szubjektív véleményem, mellesleg erre kérdeztél rá. Nem hiszem, hogy virtuális lefejezést érdemelnék érte.

2016. okt. 20. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Így jár aki nem tud kiszakadni a közvetlen környezetéből. Osztálytárssal és hasonlókkal jár...

Ha széles a látóköröd, biztosan nem fogsz 3 hét múlva azzal összetalálkozni aki bántalmazott.

Bár az is kérdés hogy minek hagyod magad egy teljes évig...

2016. okt. 20. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!