Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen MAV kalauzzal torteno...

Milyen MAV kalauzzal torteno konfliktusotok volt?

Figyelt kérdés

Engem megbuntettek 16.000 Ft-ra, holott volt ervenyes berletem es diakom is. A kalauz azon akadt ki, hogy mivel arrogans volt velem, elkertem az azonositojat, hogy panaszt tehessek ellene. Ordibalni kezdett, hogy o 2 gyerekes anya es nem rugathatom ki stb es amugyis o tul van hajszolva. Ahogy ultem, lehajolt hozzam es az arcomba hajolva obegatott hogy majdnem osszeert az orrunk. Hiaba adtam oda a diakot meg a berletet, nem adta vissza hanem szemelyit kert. Semmire nem valaszolt, hogy miert. Nem adtam oda, erre rendort hivott. Nagyon megalazo volt mert le is szallittattak es a papirt se mutatta meg a kalauz no ami ki lett allitva, csak kovetelte hogy irjam ala. El se engedte olvasni, hogy irtam volna ala. Rengeteg ilyen sztori van a neten es egeszen dobbenetes. Azt se tudom mi miatt birsagolnak meg. Ervenyes berlettel es diakkal. Mert ha jegy/berlet nelkul utazik valaki az egy dolog, de akkor se ordibalhat egy utassal meg hajolhat fenyegeto modon a pofamba. Panaszt tettem ellene, hat most varom hogy mi lesz. Megalaznak, nem hagy nyugodtan utazni, arrogans velem amibol szovaltas lett, az ervenyes berlet es diak ellenere leszallit es rendort hiv amiert nem adtam oda neki a szemelyit. Mivel meg se mondta hogy mi miatt kell.

Hasonlo tapasztalatok esetleg?

En ezzel a vegsokig el fogok menni az tuti, mert nem szegtem meg szabalyt. A kalauz bepanikolt hogy panaszt teszek es ezert rendezte a musort hogy vedje magat. Teljesen fel vagyok haborodva.

2017. márc. 20. 11:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem észre, hogy a nő kalauzok sokkal frusztráltabbak és kevésbé megértőek.

Nekem egy olyan esetem volt, hogy marha nagy sor volt az egyetlen pénztárnál, fél óráig sorbanálltam, de nem kerültem sorra és jött a vonatom, úgyhogy felszálltam. Erre meg akart büntetni, mert hogy volt pénztár, miért nem vettem. Nem hagytam magam, leszálltam és megvártam a következőt, ami 2 óra múlva jött.

2017. márc. 20. 12:07
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez a sztori úgy kamu, ahogy van.
2017. márc. 20. 12:33
 3/15 anonim ***** válasza:
43%
Ez nem kérdés, csak hiszti. Igazából nem is érdekli a kérdező, hogy mi a válasz, csak hadd hisztizzen.
2017. márc. 20. 15:03
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Én szívesen meghallgatnám a másik felet is, mert ez így egyáltalán nem életszerű. Ha van érvényes jegyed, akkor a hajszolt, ideges, rossz kedvű ellenőr ott fog hagyni szó nélkül a piccsába.
2017. márc. 20. 15:47
 5/15 A kérdező kommentje:

Sajnos a sztori se nem hiszti, se nem kamu, de varhato volt par ilyen "joindulatu" hozzaszolo. A kerdes az volt, hogy ki tapasztalt hasonlot, de erre az utolsoknak nem sikerult valaszolniuk (szovegertesi nehezsegek?). Csak nehogy ti is hasonlo helyzetbe keruljetek egyszer, aztan akkor majd el lehet gondolkodni. De nem kivanom senkinek azt a megalaztatast.

Tovabbra is varom olyanok hozzaszolasat, akik a kerdesre tudnak valaszolni sajat tapasztalattal. Koszonom.

2017. márc. 20. 17:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha tudnád mi van a háttérben akkor te is ki lennél.(egymas utan 4 5 szolgálat,utana egy éjszaka) 16 órás szolgálatok,2 perces átszállás stb stb..
2017. márc. 20. 17:58
 7/15 anonim ***** válasza:

"Hasonlo tapasztalatok esetleg? "

20 évig használtam a máv szolgáltatását, mindig volt az adott vonatra érvényes jegyem(és pótjegyem).

Jött a jegyvizsgáló, megnézte, megköszönte és tovább ment.

A sztoridból nem sok minden derül ki.

Melyik vonaton volt, melyik szakaszon, milyen bérleted van, stb?

"es a papirt se mutatta meg a kalauz no ami ki lett allitva, csak kovetelte hogy irjam ala"

Talán a papír hátuljára volt írva az esemény, hogy nem tudtad elolvasni? + Tudtommal az utasleadási lapról kapsz egy másolatot is.

2017. márc. 20. 18:52
 8/15 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnalom. De az egesz orszag le van terhelve. Akkor tanuljon tovabb, kepezze magat es modositson palyat. En is dolgoztam 3 muszakban amikor orditottak velem az ugyfelek es nekem akkoris eneklo hangon kellett beszelnem veluk.

Tele van a net a kalauzok minodithetetlen viselkedeserol szolo tortenetekkel. Az, hogy leterheltek, feljogositja oket erre a viselkedesre es arra, hogy visszaeljen a poziciojaval? Kotelezo volt kalauznak menni? Hadd ne sajnaljuk mar oket. A tobbi kalauz az elmult evek alatt normalis, udvarias, kulturalt volt, akikkel en talalkoztam, ok vajon nincsenek leterhelve? Az egesz orszag nincs leterhelve? Gondolkozzunk mar.

2017. márc. 20. 18:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Többször volt már olyan, hogy Szolnokról a hajnali első vonattal mentem haza, olyankor nincs jegypénztár, és egy időben az automaták sem működtek ilyenkor soha. A kalauzok vagy elhitték, vagy nem, de nem voltam hajlandó se pótdíjat fizetni, se leszállni, hiszen nem a saját hibámból nem vettem jegyet.
2017. márc. 21. 07:59
 10/15 anonim válasza:
0%
Biztos klimaxol..
2017. márc. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!