Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Új tömegközlekedés létrehozása...

Új tömegközlekedés létrehozása. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Mostanság egyre kevésbé vagyok elégedett a BKV (BKK)-val.

A közlekedés szolgáltatása nem rossz, de még mindig irreálisan ár alatti.

Egy átlag minimál béren tengődő ember számára lassan más luxus lesz a bérlet megvásárlása, egyre többen vannak abban a helyzetben, hogy vagy esznek, vagy bérletet vesznek.

A munkahelyükre, iskolába valahogyan csak el kell jutni.

Létezik (ha a kocsit nem vesszük bele) bicikli, roller, séta stb.

De ha jobban bele gondolunk egyik sem alternatíva! Egyrészt a mai világban kimondottan veszélyes lehet biciklizni a tömött utakon, másrészt sokkal lassabb, harmadrészt szennyezett a levegő.

Így vagy úgy, de (aki nem autóval jár) az rá van kényszerítve a BKV szolgáltatásainak az igénybevételére! Ezen nincs mit szépíteni, nincs választás.

De miért nincs?

Szerintetek lehetséges lenne valahogyan alapítani egy konkurens tömegközlekedési céget, tényleg az átlagemberek szolgálatára és nem lehúzására?

Egy a minimál bérekhez igazodó árakkal?

Akkor lenne választásunk, hogy szerződést kötünk- ez a BKV-val vagy sem.

Vélemények?

NEM vitakérdés! Értelmesen megfogalmazott ellenérvek, vagy mellette érvek jöhetnek!

2014. okt. 15. 17:10
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:

Mint írtam nincs bicajom! Akkor, hogyan is mehetnék bicajjal a zebrára?

Oda gyalog megyek.

2014. okt. 18. 18:15
 52/59 A kérdező kommentje:

Csak úgy paráznék bicajjal rámenni a kocsi útra:S

Nem hagy nyugodni, hogy a kocsik között kell majd tekernem, ha nincs bicikli út.

Tök para:(((

2014. okt. 18. 18:19
 53/59 A kérdező kommentje:
Simán elütnek!
2014. okt. 18. 18:20
 54/59 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ilyen puhány vagy, maradj otthon. Az a biztos!
2014. okt. 18. 18:27
 55/59 anonim ***** válasza:

Eleged van a BKK alvállalkozóiból.

A taxi drága.

Biciklid nincs.

Mégis egy, másik töm.köz. cégben gondolkodsz.

Na itt a baj!

Te nem tudsz tenni semmit.

Másoktól várod el azt, hogy segítsenek? Miből? Nekünk sincs sok pénzünk. Aki tenni akar és van rá pénze, az már tesz is valamit.

Gondolkodj! A tömközcég, így is a BKK-hoz fog tartozni! A taxisokat is a BKK szabályozza Budapesten.

Ha ezt nem veszed észre, az a te bajod!

2014. okt. 18. 18:52
 56/59 A kérdező kommentje:

Lol 50.000ft alatt nincs is újonnan ( a használtakat még nem néztem) bicikli!!!

Nekem nincs erre pénzem! Pedig már, hogy bele éltem magamat, hogy cangával fogok járni...

2014. okt. 19. 17:50
 57/59 A kérdező kommentje:
:((((
2014. okt. 19. 17:51
 58/59 anonim ***** válasza:
Szerintem te egy hisztis kis pócs vagy, akinek soha semmi nem jó. Vagy nem is akarsz menni sehova, és keresed a kifogásokat. Komolyan mondom, nem tudom, nevessek-e vagy inkább sírjak a szánalmas vergődésedet látva.
2014. okt. 19. 18:23
 59/59 A kérdező kommentje:

Akkor segíthetnél szegény, szánalmasan vergödő pö.csnek és máris kevésbé szánalmasan vergődne :)

A száját mindenki tudja jártatni, tenni már luxus.

2014. okt. 20. 02:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!