Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Itt ülök a váróban, és sorban...

Itt ülök a váróban, és sorban kérik ki a 90%-os vonatjegyeket, fiatalok. Mire?

Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a MÁK kártyára. Lassan boldog-boldogtalan kapja teljesen indokolatlanul, ráadásul 1 fő kisérőt is vihet magával ugyanúgy 90%-kal.....
2014. aug. 2. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Van, aki jogosan használja /ehhez nem feltétlen kell látható betegség pl: mozgássérültség/, a másik része valahonnan szerezte, akiket nagyon utálok: ezek haszonlesők, akik ugyan fikázzák a valóban rászorulókat, de nekik "lehet" szabálytalankodni...
2014. aug. 2. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet árva/félárva is akár, meg egy csomó mindenért kapni. Én szerencsére egészséges is vagyok, meg nem is vagyok árva, így diákként csak 50%-os kedvezményem van. Viszont Egy jó barátomnak van ilyen kártyája, ha épp nem megy sehova, volt hogy elkértem tőle. Azért nem mindegy hogy 1000 forintból fordulok meg, vagy 10000-ből.
2014. aug. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!