Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ti átadjátok a helyet, olyan...

Ti átadjátok a helyet, olyan idős néniknek, akiken látszik, hogy fiatalok akarnak maradni (pl: festi a haját, úgy öltözködik stb)?

Figyelt kérdés
Én nem adom át az ilyen nőknek a helyet, szerintem, aki fiatal akar maradni és látszik rajta hogy nem tud nem akar megöregedni az cipelje a fiatalság nehézségeit is.
2013. jún. 17. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Pont fordítva, ezzel is fel lehet hívni a figyelmét rá, hogy nem egy mai gyerek. Üljön csak le és fogadja el a korát.
2013. jún. 17. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Ettől függetlenül szerintem illik átadni a helyet, legfeljebb visszautasítja.
2013. jún. 17. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Ha bunkó lennék akkor én se adnám át.☺
2013. jún. 17. 16:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor adom át a helyet, ha rezgő lábú és látszik, hogy tényleg fáradt (70év+ általában). Ha egyébként tűsarkúban tolja, vagy országos rekordot dönt 60 méteres sprintelésben, akkor nem feltétlen, csak hat olyan kedvemben vagyok. Ilyen esetben is prioritást élveznek a kismamák és a kisgyerekesek.
2013. jún. 17. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha látom rajta hogy nem tud állni rendesen ami már az idős korral is járhat akkor simán átadnám a helyem neki. Sőt sok fiatal van akik betegségük miatt tényleg nem képesek hosszú ideig állni a lábukon természetesen nekik is átadnám. Illetve a gyerekeknek is főleg buszon akik nem tudnak még biztonságosan kapaszkodni a buszon álló utasként.
2013. jún. 17. 17:15
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Minden néninek átadom a helyemet, kivéve annak, amelyik mindenkit félre lök és még fel se szállt a buszra már fel van háborodva, hogy nincs szabad hely...
2013. jún. 17. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Majd ha többet fizet a buszért mint én. Kismamáknak/gyerekeseknek átadom, kivétel ha nem a mai napnál barnultak.
2013. jún. 17. 17:30
 8/9 anonim ***** válasza:
én mindig átadom, van, hogy tele a busz, ilyenkor felállok és átadom a helyet
2013. jún. 17. 18:48
 9/9 MrPifta ***** válasza:
ha valaki nehezen áll, átadom, egyébként ha kéri
2013. jún. 22. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!