Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiatalok, nektek mennyibe...

Fiatalok, nektek mennyibe került a robogótok/motorotok? Igaz, hogy már a 13-18 évesek körében kiment a divatból a robogózás?

Figyelt kérdés
Régen iskolák előtt sok robogót láttam, ma már alig van pár darab.
2014. máj. 6. 17:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és kb. mennyit ér a motorotok? mennyiért vettétek?
2014. máj. 6. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Valóban, ma inkább telefonra költik a robogó árát. :)
2014. máj. 6. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem a divatból ment ki, csak mostanában már kevesebb szülő engedheti meg magának, hogy robogót rakjon a 14-15 éves gyereke alá. Sőt, egyre kevesebben rakják le az AM vizsgát, megvárják inkább a 16 éves kort, és egyből B-re mennek.
2014. máj. 6. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
hát...igaz én már 20 éves vagyok, de nekem szeptemberbe lett meg a robogóm ami 150 ezer volt... de nekem is B jogosítványom van
2014. máj. 6. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

19 évesen vettem a robogómat 140.000ért.

Szerintem nem ment ki a divatból de én amúgy se a divat miatt vettem, hanem mert kellett egy fiatalabb motor és a robogók nem olyan drágák mint a váltósak.

2014. máj. 6. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:
14 évesen csináltam segédmotorra jogsit. Örököltem nagypapámtól egy tiptop hondát, azóta azt nyúzom. Annyit költöttem rá, hogy megbízhatóan menjen így annak ellenére, hogy egy 30 éves robogóról beszélünk inkább megyek azzal, mint a Bkvval, kb 60.000-et ér. Néha járok vele suliba, főleg, ha reggel elalszom, amugy meg ha el kell ugrani valahova, akkor azt nyúzom, vagy néha csak ráülök és bejárok egy kerületet.
2014. máj. 6. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:
90-ben vettem az első motoromat 5000 Ft-ért, egy rometet, aztán rá egy évre egy verhovinát, azóta kb 20-30 motorom lehetett, kicsik is nagyok is, legutoljára két éve vettem egy robogót 280.000-ért. Nem tudom mi van a "suli előtt", de a robogózás nem ment ki a divatból, egyre több van az utakon. Pár éve még szinte mindig egyedül álltam a pirosnál elöl, ma van úgy hogy négyen is begurulnak.
2014. máj. 7. 00:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem tudom hol élsz te,de egyántalán nem ment ki a divatból,csak még nincs itt az igazi nyár jó hogy sokan elő sem vették.

A városban én napról napra többet látok,de az időjárás keresztbe tett.

Eddig rosz idő volt,mindig fújt a szél és hideg is volt,most meg volt az a pár napos eső jég nagy szél,de most hogy kisütött a nap Hétfő óta,már látok robogósokat,motorosokat is.

Úgyhogy nem ment ki a divatból,sőt egyre többen 50-es robogval mennek munkába,mert olcsó keveset fogyaszt,biciklinél jóval gyorsabb és kényelmes is,jah és a fentartásra nem megy el a fizetésednek az egyharmada,csak azért mert van és ott áll a garázsban.

Persze régen sok robogós volt,de mita átvettük az orosz vezetési stílust,hát jó hogy nem ad anyuci egy motort a 14 éves gyerekének.

Meg hát azért nem olcsó egy jó állapotú robogó,jogsi is kész röhej hogy 60.000Ft a kresz se könnyű,holott csomó útra fel se mehet.Úgyhogy ameddig ilyen szar lesz az AM,addig sehogy sem lesz iskolásoknak robogójuk.

2014. máj. 7. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!