Fiatalok, nektek mennyibe került a robogótok/motorotok? Igaz, hogy már a 13-18 évesek körében kiment a divatból a robogózás?
19 évesen vettem a robogómat 140.000ért.
Szerintem nem ment ki a divatból de én amúgy se a divat miatt vettem, hanem mert kellett egy fiatalabb motor és a robogók nem olyan drágák mint a váltósak.
Én nem tudom hol élsz te,de egyántalán nem ment ki a divatból,csak még nincs itt az igazi nyár jó hogy sokan elő sem vették.
A városban én napról napra többet látok,de az időjárás keresztbe tett.
Eddig rosz idő volt,mindig fújt a szél és hideg is volt,most meg volt az a pár napos eső jég nagy szél,de most hogy kisütött a nap Hétfő óta,már látok robogósokat,motorosokat is.
Úgyhogy nem ment ki a divatból,sőt egyre többen 50-es robogval mennek munkába,mert olcsó keveset fogyaszt,biciklinél jóval gyorsabb és kényelmes is,jah és a fentartásra nem megy el a fizetésednek az egyharmada,csak azért mert van és ott áll a garázsban.
Persze régen sok robogós volt,de mita átvettük az orosz vezetési stílust,hát jó hogy nem ad anyuci egy motort a 14 éves gyerekének.
Meg hát azért nem olcsó egy jó állapotú robogó,jogsi is kész röhej hogy 60.000Ft a kresz se könnyű,holott csomó útra fel se mehet.Úgyhogy ameddig ilyen szar lesz az AM,addig sehogy sem lesz iskolásoknak robogójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!