Ha lenne egy motorotok el mennétek a suli elött vele?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés hogy ha lenne egy motorotok és mondjuk nem mész suliba van igazolásod a napra jogsid nincs se bukosisakod el mennél a suli elött?2014. febr. 11. 21:05
1/11 Sinead válasza:
Bukó nélkül motorra se ülnék. Jogsi nélkül is max csak a földútig mennék(erre szerencsére havonta 1x járnak a rend éber őrei). Ha volna jogsim és bukóm, simán elmennék a suli előtt. Van igazolásom, semmi közük hozzá hogy mit csinálok.
2/11 A kérdező kommentje:
igazad van de bukom nem volt és csak 1 körre mentem és arra van a föld ut ugy viszont szerintem mennêl vele
2014. febr. 11. 21:13
3/11 A kérdező kommentje:
Apám azt mondta hogy nem vagyok normális és hogy ilyet senli se tenne kiváncsi vagyok igaza van e
2014. febr. 11. 21:21
4/11 anonim válasza:
Apád helyében én 2 k**rva nagy pofonnal nyomatékosítottam volna még a mondandóját, ha a fiam ilyen hü**lye lenne.
5/11 anonim válasza:
Én egy bukóval vertelek volna állon apád helyében.:) Ezt mint motoros mondom. És nem Honda Dioval furikázok, hanem egy 1000-es K9-es GSXR-el, amivel azért lehet komolyat bukni. De ez közhely, mert egy biciklivel is tudsz olyat esni, hogy komoly sérüléseid legyenek. Nem vicc a bukósisak. A jogsit se ártani lerakni, de ebben nem álszenteskedek, én is rengetegszer lenyúltam fater robogóját. De mondjuk én már akkor tisztában voltam a KRESZ összes szabályával.
6/11 anonim válasza:
"Apám azt mondta hogy nem vagyok normális és hogy ilyet senli se tenne kiváncsi vagyok igaza van e"
Apádnak félig igaza volt, félig nem. Abban nem volt igaza, hogy ilyet senki se tenne. A hülyegyerekek pont ilyeneket tesznek. Bukó és jogsi nélkül motoroznak.
(Egyébként szerintem jobb lenne, ha motorozás helyett suliba járnál, és megtanulnád a központozást, de ez csak magánvélemény.)
7/11 anonim válasza:
szívből remélem hogy elkap egy rendőr te hülyegyerek.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mire jo ez a sok agreszio magyaráza már el valaki
2014. febr. 12. 07:17
9/11 anonim válasza:
Arra, hogy rávezessenek, magadra is és másokra is veszélyes vagy, ha így motorozol.
10/11 kovpet válasza:
Arra, hogy az én adómból foltoznak majd meg, ha széttöröd az okos fejed és valami csoda folytán mégis életben maradsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!