Miért utazhatnak a nyugdíjasok ingyen? Szerintem felháborító!
Én nem tartom felháborítónak!Meg különben is,nem az összes nyugdíjas utazhat ingyen,csak a 65 év felettiek.
A 65 év felettiek szerintem elég ritkán utaznak,nem úgy mint a diákok,akik naponta,és az ő bérletük ára minimális.
Ha te is megéred a 65 éves kort,biztos vagyok benne,hogy nem leszel ilyen ellenséges azokkal,akik ledolgozták a fél életüket,és jobban tisztelni fogod őket.
Anyukám pl miután betöltötte a 65.életévét, szinte alig utazott,pedig megtehette volna,hogy naponta több órát utazgat,csak azért hogy tönkretegye a volánt,mávot stb:)
Van benne valami amit mondasz, de szerencsétlen nyugdíjasok úgyse utazzák már el azt az ingyen utazást. tehát ha nem lenne ingyenes, akkor se lenne sokkal több bevétel. jah, és ami mégis, azt kifizetnék a kib.ott ott dolgozó felsővezetésnek. szóval ennyiből nem értek veled egyet. különben is, itt van példának nagyim, jah, ingyen utazik, de minek? fáj a lába, már nincs is kedve sehova elmenni. mert idős, s mert nyugdíjas. ha menne is, egy évben egyszer. azt ne mondd, hogy emiatt veszteséges a cég, mert mindjárt dobok egy hátast. -.-" sztem inkább attól veszteséges, hogy irreálisan magasak a jegyárak, nincs pénze az embernek utazni, s mindemellett még 100 millás és egyéb nagyösszegű végkielégítéseket vmint nagyösszegű fizetéseket kapnak olyanok, akiknek már amúgy is van. na ettől veszteségesek. gondolkodni kéne mielőtt butaságot mondasz.
22/F
Én meg azt tartom felháborítónak,hogy a diákoknak(akár 20-25évesek is) 20-25 ft-os jegyet kell venniük.Kész röhej:)
Meg 1500-2000ft-os bérletet.Nem is értem hogy bírják a szüleik.De bezzeg méregdrága ruhákra,cigire,mobiltelefonra,szórakozásra van pénzük. Csak az utazásra sajnálják azt a pár ezer ft-ot.
Sajnos nem a közlekedés fejlesztésére fordítsák a bejövő bevételt.
A járművek koszosak,régimódiak.
A vezetőknek nagy pénzek járnak az állandó áremelésekből az utasoknak meg a magas árak színvonaltalan szolgáltatások.
Na ezért nem veszek jegyet ahol csak lehet bliccelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!