Nem tartjátok igazságtalannak, hogy a nyugdíjasok ingyen utazhatnak, a diákoknak viszont fizetni kell?
Én azt tartom igazságtalannak, hogy bárki ingyen utazhat.
Egy nyugdíjas is ugyan úgy egy helyet foglal, mint egy dolgozó, vagy diák. Azt a pénzt, amiből meg ingyen KELL utaztatni őket, nem fizetik ki se a MÁV-nak, se a Volánnak, és gondolom a városi cégeknek sem.
A buszokat, meg ha nem is cserélik, azért igazán felújíthatnák.
Büdösek, koszosak, esőben orrán száján folyik be a víz.
Kéretik pontosan kérdezni: nem a nyugdíjasok, a 65 év felettiek. Sok nyugdíjas van 62-65 között, nekik nem ingyenes, és nem biztos, hogy megérik.
Azt tudtad, hogy ez minden EU polgárra igaz?
Idejön a német francia holland és ingyen utazik...
Az egyik válaszoló elfelejti,hogy a nyugdíjasok x évig fizetett adójából kellene az állanak fizetni a MÁV-nak, BKV-nak stb. Tehát elvileg megfizették a nyugdíjasok a helyet. Más kérdés,hogy az állam nem arra költötte!
Én nem tartom igazságtalannak! Megdolgoztak már ők azért,hogy ezeken a sz@r buszokon,vonatokon ingyen zötykölődhessenek!
A keresetet meg hagyjuk! A nyugdíj az minden csak nem kereset! Megnéznék én egy diákot,hogy hogy tudna kijönni némely nyugdíjból még úgy is,hogy otthon lakik!
Engem nem is érdekelne, hogy ingyen utazik.Utazzon!!!Csak nekünk aktív korúaknak akik se nem nyugdíjasok se nem diákok ne kellene annyit fizetnünk.
De a legjobb az lenne ha nem utaznának a nyugdíjasok.Vagy na ez durva, de tényleg.Van 1-2 nyugdíjas akinek igazából semmi dolga csak ingyen van akkor menjünk.Amíg a busz nem ér be addig meg akarnak halni,felszálláskor meg úgy sprinternek fel a buszra hogy az nem igaz.Aztán jön a következős fázis amikor nincs hely.Na az a legjobb.Mennyit képesek vergődni.Múltkor kórházból jöttem haza, és fel akartak állítani.Hiába mondtam hogy nem érzem jól magam.Még ő volt felháborodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!