Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nem tartjátok igazságtalannak,...

Nem tartjátok igazságtalannak, hogy a nyugdíjasok ingyen utazhatnak, a diákoknak viszont fizetni kell?

Figyelt kérdés
Nem sajnálom tőlük, de nekik van saját keresetük, míg a diákoknak semmi. Szerintem akkor már ők is megérdemelnék az ingyenes utazást.
2010. okt. 15. 13:07
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
én azt tartom igazságtalannak, hogy 10ezer forint a felnőtt bérlet, mert mások annyit bliccelnek, hogy rajtunk verik le. Egy munkanélküli hogy fizesse ezt meg? (bkv-ról beszélek) iszonyat ez az egész... ráadásul retkes az összes busz, villamos, metró. 1-2 kivételével.
2010. okt. 15. 13:18
 2/35 anonim ***** válasza:
54%
Valamit nagyon elfelejtesz. A nyugdíjasok több évtizedig dolgoztak az országért és jóval kevesebb lett a jövedelmük mint aktív korukban.És nem utaznak azért únos úntalan.A diákok többségénak a szülei fizetik az utazást és ők az államtól családi pótlékot kapnak.
2010. okt. 15. 13:18
 3/35 anonim ***** válasza:
48%
Nem elég neked, hogy a tandíjadat a dolgozó emberek adójából fizetik, még utazni is mások pénzéből akarsz? Diákkám, ebben az országban semmi sem ingyenes, csak amit nem te fizetsz meg, azt máson hajtják be... Gondolkozz ezen.
2010. okt. 15. 13:26
 4/35 anonim ***** válasza:
44%
én se tartom igazságosnak h. ingyenes...Kedvezményes az lehetne, de ingyenes??:S
2010. okt. 15. 13:29
 5/35 anonim ***** válasza:
64%
Nem tartom igazságtalannak. Majd ha nyugdíjas leszel, Te sem fogod:)
2010. okt. 15. 13:33
 6/35 anonim ***** válasza:
30%

Én azt tartom igazságtalannak, hogy bárki ingyen utazhat.

Egy nyugdíjas is ugyan úgy egy helyet foglal, mint egy dolgozó, vagy diák. Azt a pénzt, amiből meg ingyen KELL utaztatni őket, nem fizetik ki se a MÁV-nak, se a Volánnak, és gondolom a városi cégeknek sem.

A buszokat, meg ha nem is cserélik, azért igazán felújíthatnák.

Büdösek, koszosak, esőben orrán száján folyik be a víz.

2010. okt. 15. 13:37
 7/35 anonim ***** válasza:
89%

Kéretik pontosan kérdezni: nem a nyugdíjasok, a 65 év felettiek. Sok nyugdíjas van 62-65 között, nekik nem ingyenes, és nem biztos, hogy megérik.

Azt tudtad, hogy ez minden EU polgárra igaz?

Idejön a német francia holland és ingyen utazik...

2010. okt. 15. 13:38
 8/35 anonim ***** válasza:
67%

Az egyik válaszoló elfelejti,hogy a nyugdíjasok x évig fizetett adójából kellene az állanak fizetni a MÁV-nak, BKV-nak stb. Tehát elvileg megfizették a nyugdíjasok a helyet. Más kérdés,hogy az állam nem arra költötte!

Én nem tartom igazságtalannak! Megdolgoztak már ők azért,hogy ezeken a sz@r buszokon,vonatokon ingyen zötykölődhessenek!

A keresetet meg hagyjuk! A nyugdíj az minden csak nem kereset! Megnéznék én egy diákot,hogy hogy tudna kijönni némely nyugdíjból még úgy is,hogy otthon lakik!

2010. okt. 15. 13:42
 9/35 anonim válasza:
50%

Engem nem is érdekelne, hogy ingyen utazik.Utazzon!!!Csak nekünk aktív korúaknak akik se nem nyugdíjasok se nem diákok ne kellene annyit fizetnünk.

De a legjobb az lenne ha nem utaznának a nyugdíjasok.Vagy na ez durva, de tényleg.Van 1-2 nyugdíjas akinek igazából semmi dolga csak ingyen van akkor menjünk.Amíg a busz nem ér be addig meg akarnak halni,felszálláskor meg úgy sprinternek fel a buszra hogy az nem igaz.Aztán jön a következős fázis amikor nincs hely.Na az a legjobb.Mennyit képesek vergődni.Múltkor kórházból jöttem haza, és fel akartak állítani.Hiába mondtam hogy nem érzem jól magam.Még ő volt felháborodva.

2010. okt. 15. 13:46
 10/35 anonim ***** válasza:
86%
50%os kedvezmény van a diákoknak..Mit akartok ennél többet??
2010. okt. 15. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!