Már megvettem a helyjegyem. Ezt átcserélhetem másik helyre ingyen, vagy újat kell vennem?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm is csatlakozott hozzám, és egymás mellett szeretnénk ülni, viszont én már megvettem a helyjegyem. Van rá lehetőségem, hogy ugyanarra a vonatra máshelyre cseréljék?2011. júl. 7. 17:12
1/3 anonim válasza:
Vaagy a vonaton melléülsz, és ha mégis jön oda valaki, megkéred, hogy cserélhessetek helyjegyet.
2/3 anonim válasza:
Másik helyre nem fogják cserélni mert nem is tudják.
Majd megnézitek mennyire zsúfolt a vonat és ha van lehetőség egymás mellé ültök.
3/3 anonim válasza:
Bár régi kérdés, de hátha valakinek még hasznára lesz!
Két órával a vonat indulása előtt még tetszőlegesen átcserélhető másik vonatéra a helyjegy, vagy visszaváltható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!