Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem akarnak mellém ülni...

Miért nem akarnak mellém ülni a buszon?

Figyelt kérdés
17/L vagyok, minden nap utazok távolsági busszal 20-20 percet. (suliból oda és vissza) Már régebb óta észrevettem hogy ha leülök a buszon a belső ülésre, a következő megállóknál csak az öreg nénik és bácsik ülnek mellém (jobb esetben). Nagyon zavaró hogy a velem egykorúak, főleg a fiú nem akarnak odaülni, ahhol én is ülök. Miért van ez? Nem vagyok se csúnya, se büdös.
2009. okt. 19. 22:14
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Utolsónak: én nem az idősekre meg a csövesekre gondoltam, mert azok (sajnos) igenis leülnek mellém. Én én a 16-22éves srácokra gondoltam akik, ha elől ülök rohannak hátra, ha hátul ülök, akkor meg azt látom hogy inkább állnak, vagy mint már írta előttem valaki inkább leülnek egy vénasszony mellé, mintsem én mellém. És nem tartom magam olyan bombanőnek, hogy ne merjenek mellém leülni ,de azt biztosan tudom hogy azért jobban nézek ki mint egy 80éves nénike :) az illatomról nem is beszélve :D És nem tudok örülni mert sose maradok egyedül. Egyetlen vigaszom az lenne, ha legalább egy helyes pasi ülne mellém, de mint mondom ez nem jön össze.
2009. okt. 25. 19:10
 32/33 anonim válasza:
Én ronda és büdös vagyok.Mellém mindig ül valaki hogy az anyja pi*áját!Jobb egyedül dünnyögni,fákat és/vagy autókat számolni.
2009. nov. 29. 13:36
 33/33 anonim ***** válasza:

Eddig a korombeliek 80%-a nyomulni akart, aki leült mellém, tehát jobb szeretem, ha öreg nénik ülnek mellém.

BKV-n akkor se ülnék le, ha az életem múlna rajta, még akkor se, ha a sofőrnek épp rallyzni van kedve.

2010. jan. 5. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!