Miért nem akarnak mellém ülni a buszon?
Figyelt kérdés
17/L vagyok, minden nap utazok távolsági busszal 20-20 percet. (suliból oda és vissza) Már régebb óta észrevettem hogy ha leülök a buszon a belső ülésre, a következő megállóknál csak az öreg nénik és bácsik ülnek mellém (jobb esetben). Nagyon zavaró hogy a velem egykorúak, főleg a fiú nem akarnak odaülni, ahhol én is ülök. Miért van ez? Nem vagyok se csúnya, se büdös.2009. okt. 19. 22:14
1/33 anonim válasza:
Legalább van hová tenned a táskád... :-S Buta válasz, de ne foglalkozz ilyenekkel. Lehet, hogy jobban szeretnek állni.
3/33 anonim válasza:
Én azt vettem észre hogy ha én leülök akár a külsőre akkor a lányok bekéreckednek a belsőre. és feltünően sokszor csajok és csak párszor öregek. nemtudom miért. Ráadásul egyszer a legnagyob szerelmem is mellettem ült akitől amikor legelőször láttam leesett az állam mert annyira tetszett. De szerintem nem feltétlenül kell a buszon ismerkedni. Inkáb írj privit. 23f
4/33 anonim válasza:
Én pl. azt szerettem ha nem ül mellém idegen, mert a buszon a székek közelsége igencsak benne van már az ember intim szférájába.
6/33 A kérdező kommentje:
nem ismerkedés :) csak egy idő után már ez is zavaró tud lenni.
2009. okt. 19. 22:39
7/33 anonim válasza:
Lehet, hogy túl jól nézel ki, és a korodbeli srácok félénkek.
8/33 anonim válasza:
Én konkrétan azért nem szoktam, mert nehogy esetleg azt higgye, hogy akarok tőle valamit. :)
18/F
9/33 anonim válasza:
Mellém se mindig ülnek le. Örülök is neki. :D Utálom mikor egy vénember odajön, leül mellém, elkezd mesélni és közben köpdös. :DDD
Pasik ülhetnének, tudnék ismerkedni közben, esetleg taperolni. :D
10/33 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, s én se vagyok se csúnya se büdös (meg szerény se :)) de valahogy csak néha ülnek mellém. Én simán beülnék egy jó pasi mellé, remélnykedve, hátha megszólít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!